fbpx
Siirry pääsisältöön

Teknologia, innovaatiot ja kilpailukyky -yksikkö perustettiin 2023 keskeiseksi osaksi Soilfoodin kasvustrategiaa, jossa tavoitteena on tunnistaa uusia hyödynnettäviä teollisuuden sivuvirtoja sekä nostaa kiertotalousratkaisujen kilpailukykyä.

Teknologia, innovaatiot ja kilpailukyky -yksikön tehtävä on uusien, kilpailukykyisten ratkaisujen luominen entistä laajemman sivuvirtavalikoiman jalostamiseksi maatalouden ja teollisuuden käyttöön. Lukuisten kehitysprojektien kautta yksikkö luo uusia, skaalattavia ratkaisuja ja tuotteita, joilla teollisuuden sivuvirrat saadaan kiertämään entistä korkea-arvoisempina.

Soilfoodin tuotteiden ja ratkaisujen kehitystyössä keskiössä on varmistaa, että kiertotalouden mukaiset sivuvirtojen hyötykäyttöratkaisut ovat tulevaisuudessakin turvallisia ja kilpailukykyisiä asiakkaille. Kiertotalouden laajentuminen vaatii kannattavien ja houkuttelevien ratkaisujen luomista.

Soilfoodin tavoitteena on tarjota kiertotalouden kilpailukykyisimmät tuotteet ja ratkaisut.

”Uuden strategiamme puitteissa meillä on halu ja kyky toteuttaa projektisalkkumme kehitysideoita todellisiksi kiertotalouden innovaatioiksi hyvin nopealla aikataululla.”

Olli Lehtovaara, teknologiajohtaja

Ota yhteyttä

Olli Lehtovaara

Teknologiajohtaja

0400 682 571
olli.lehtovaara@soilfood.fi

Ossi Kinnunen

Projektipäällikkö

0400 516 929
ossi.kinnunen@soilfood.fi

Juho Mäkelä

Projektipäällikkö

040 353 7125
juho.makela@soilfood.fi

Tuotteet ja palvelut teollisuudelle

Tavoitteemme on tarjota teollisuudelle kiertotalouden kilpailukykyisimmät sivuvirtojen käsittelupalvelut sekä kierrätysraaka-aineet.

Julkisia tutkimushankkeita

Ajankohtaista