fbpx
Siirry pääsisältöön

Tutustu Soilfoodin eri tuotteiden levityksiin ja kuuntele viljelijöiden kokemuksia! Valitse itseäsi kiinnostava tuoteryhmä tai katso kaikki lyhyet videot.

Soilfoodin kalkit

Soilfoodin valikoimassa on poikkeuksellisen tehokkaita kalkkeja, jotka ovat saatavilla maanlaajuisesti. Kattava urakoitsijaverkostomme huolehtii puolestasi myös tuotteiden levityksistä.

Kalkin hienojakoisuus vaikuttaa suoraan kalkin nopeaan neutralointikykyyn. Tässä levitetään peltoon Soilfoodin Tehokalkkia, joka on hienojakoista ja nimensä mukaisesti tehokasta.

Soilfood Maanparannuskuitujen levitys

Kasvukuntoa ja säänkestävyyttä – useille satokausille.

Soilfoodin Maanparannuskuidut ovat tutkitusti tehokas tapa lisätä maan multavuutta, parantaa veden- ja ravinteidenpidätyskykyä sekä mikrobiologista aktiivisuutta – niin tavanomaisessa kuin luomutuotannossa.

Kuuntele ja katso viljelijöiden kokemuksia Maanparannuskuiduista

Kuljetukset ja levitykset. Kuuntele kolme käytännön esimerkkiä, miten eri tiloilla on huolehdittu Maanparannuskuitujen levityksistä.

Mille maalajeille, mille kasveille? Millaisia määriä ja millaisella kalustolla? Kuuntele, mitä viljelijät kertovat Maanparannuskuitujen käytöstä omilla tiloillaan.

Soilfood Boost -kierrätyslannoitteet

Soilfood Boost -lannoitteet ovat nestemäisiä orgaanisia lannoitteita, jotka soveltuvat erinomaisesti lietteen väkevöintiin tai niitä voi käyttää sellaisenaan. Soilfood Boostit toimitetaan kätevästi suoraan lietealtaaseen.

Soilfoodin Seokset ja Lannokset

Soilfood Ravinneseokset ovat lietemäisiä orgaanisia lannoitteita, jotka sisältävät monipuolisesti merkittäviä määriä kasvien tarvitsemia pää-, sivu- ja hivenravinteita. Ravinteista huomattava osa on liukoisessa muodossa.