Siirry pääsisältöön

Soilfood on osoitus siitä, miten kriisitietoisuudesta ja halusta parantaa maailmaa syntyy liiketoimintaa. Soilfood perustettiin, kun ymmärsimme, että vain laaja teollinen mittakaava voisi johtaa merkittävään muutokseen maatalouden tuotantopanosten valmistuksessa ja teollisuuden materiaalitehokkuudessa.

Vuonna 2015 muutoksesta päätettiin tehdä totta. Perustimme kiertotalousyrityksen, jonka rooli on tehdä maailman muuttaminen mahdollisimman helpoksi maanviljelijöille ja teollisuudelle. Kun kestävin on myös kannattavin, kaikki voittavat.

Tavoitteemme on korvata neitseellisiä raaka-aineita kierrätetyillä paljon ja nopeasti.

Me voimme viljellä nykyistä kestävämmin ja kannattavammin

Soilfoodin tuotteet voittavat aina joko laadulla, hinnalla tai vaikutuksella, mikä tukee viljelijän liiketoimintaa. Valikoimaamme kuuluu orgaanisia lannoitteita, poikkeuksellisen tehokkaita kalkkeja sekä innovatiivisia maanparannuskuituja. Tuotteet korvaavat fossiilisia lannoitteita lähituotetuilla kierrätysravinteilla.

Me teemme työtämme viljelijältä viljelijälle ajatuksella ”sijoitetaan euro sinne, mistä saadaan paras vaste”. Uusilla käytännöillä ja tehokkailla tuotteilla voidaan tehostaa ravinteiden käyttöä, parantaa maan multavuutta ja laskea tuotantopanosten hehtaarikuluja.

Soilfood tarjoaa yksittäiselle viljelijälle, myös sinulle, mahdollisuuden olla aktiivisesti mukana tekijänä ja ratkaisijana kiertotaloudessa. Huolehtimalla maaperästä voit luovuttaa pellot paremmassa kunnossa eteenpäin, kuin mitä ne olivat sinulle tullessa. Tutustu tuotteisiimme maanviljelijälle >

Me lupaamme teollisuudelle kestävän ja helpon tavan parantaa tehtaan kannattavuutta

Soilfood hyödyntää teollisuuden sivuvirrat materiaalina eikä polttoaineena tai jätteenä. Se on aitoa kiertotaloutta, jossa materiaali saa uuden elämän. Lupaamme parhaimman elinkaarituoton tai alhaisimmat elinkaarikustannukset sekä kestävimmän ja vastuullisimman hyötykäyttöratkaisun.

Emme voisi lunastaa lupaustamme ilman ainutlaatuista asiantuntijaketjuamme. Teollisuudessa asiantuntijamme toteuttavat sivuvirtojen käsittelypalveluja, jotka auttavat yrityksiä saavuttamaan päästö- ja kierrätystavoitteet helposti ja kannattavasti.

Tavoitteemme ei ole maksimoida katetta vaan korvata neitseellisiä raaka-aineita kierrätysravinteilla mahdollisimman paljon ja nopeasti. Kiertotalouden aidon luonteen osoittaa se, että teollisuusyritykset saavat palveluistamme aina säästöjä tai muuta mitattavaa hyötyä. Tutustu palveluihimme teollisuudelle.


Perustajat

Soilfoodin perustivat Juuso Joona, Eljas Jokinen, Saara Kankaanrinta sekä Ilkka Herlin.

Perustajat ja hallitus >

Avoimet työpaikat

Toimintamme laajentuessa ja kansainvälistyessä etsimme jatkuvasti joukkoomme huipputekijöitä!

Katso avoimet tehtävät >

Ajankohtaista

Artikkeleita, uutisia, bloggauksia ja ajankohtaista alalta.

Lue lisää