Siirry pääsisältöön

Suunnittele syyskalkitukset nyt ja tilaa ajoissa!

On tämä hapan maa. Kuten me viljelijät hyvin tiedämme, peltojen pH näillä seuduilla pyörii sen pirullisen kutosen paikkeilla. Onneksi me viljelijät osaamme vaikuttaa siihen. Soilfoodin poikkeuksellisen tehokkaat kierrätyskalkit on toki saatavana koko maassa, peltoon levitettynä.

Pellon syyskalkitus

UUDISTETTU!
Vertaa kalkkilaskurilla tuotteita ja
laske fosforilannoitusvaikutus

Syötä lohkosi tiedot laskuriin, niin ehdotamme parhaimmat tuotteet juuri sinun pellollesi ja laskemme valmiiksi käyttömäärän sekä tuotteen mukana tulevan fosforin. Jos haluat verrata ehdotukseemme jotain toista tuotetta, lisää laskuriin sen nopea neutralointikyky ja kosteusprosentti.

Kalkkeja vertaillessa kannattaakin verrata tonnihinnan sijaan hehtaarikustannuksia. Lisäksi Soilfoodin Tehokalkit ja Rakennekalkit sisältävät huomattavan määrän fosforia, jonka arvo kannattaa laskea mukaan kalkkeja vertailtaessa. 

Kalkkilaskuri mahdollistaa tavanomaiseen viljelyyn käytettävien kalkkituotteiden vertailun. 
Oletko luomuviljelijä? Katso luomuun soveltuvien kalkkien valikoima täältä.

Berner logo

Soilfoodin kalkit valtakunnallisesti myös Viljelijän Berneriltä!
Soita 020 791 4040
tai katso alueelliset yhteystiedot >


Tunnetko Soilfoodin kalkkivalikoiman?

Soilfood Tehokalkki I, II, III, VI ja VIII.

Soilfoodin Tehokalkit

Soilfood Tehokalkit ovat hienojakoista kalkkia, jonka nopeavaikutteinen neutralointikyky on korkea verrattuna tavalliseen kalsiittiin. Tehokkuutensa ansiosta tarvittava käyttömäärä on merkittävästi normaalia pienempi. 

Lue lisää

Soilfood Rakennekalkki I, Rakennekalkki IV ja Rakennekalkki V.

Soilfoodin Rakennekalkit

Soilfood Rakennekalkkien neutralointikyky on tehokas ja nopea. Tehokkuutensa ansiosta Rakennekalkkia riittää pienempikin määrä, mikä tekee siitä myös edullisen vaihtoehdon, myös vuokrapelloille. 

Lue lisää

Soilfood Kalkkituhka, PK-hivenkalkki ja Ravinnekalkki.

Luomukelpoiset kalkit

Soilfoodin Ravinnepitoiset kalkit ovat pitkävaikutteisia kalkitusaineita, joiden ansiosta peltomaan kemiallinen koostumus muuttuu hiljalleen.

Lue lisää