fbpx
Siirry pääsisältöön

Kohti kevät- ja kesäkalkituksia!

Kuten me viljelijät hyvin tiedämme, peltojen pH näillä seuduilla pyörii sen pirullisen kutosen paikkeilla. Onneksi me viljelijät osaamme vaikuttaa siihen. Soilfoodin poikkeuksellisen tehokkaat kierrätyskalkit on saatavana koko maassa, peltoon levitettynä.

Pellon syyskalkitus

UUDISTETTU!
Vertaa kalkkilaskurilla tuotteita ja
laske fosforilannoitusvaikutus

Syötä lohkosi tiedot laskuriin, niin ehdotamme parhaimmat tuotteet juuri sinun pellollesi ja laskemme valmiiksi käyttömäärän sekä tuotteen mukana tulevan fosforin. Jos haluat verrata ehdotukseemme jotain toista tuotetta, lisää laskuriin sen nopea neutralointikyky ja kosteusprosentti.

Kalkkeja vertaillessa kannattaakin verrata tonnihinnan sijaan hehtaarikustannuksia. Lisäksi Soilfoodin Tehokalkit ja Rakennekalkit sisältävät huomattavan määrän fosforia, jonka arvo kannattaa laskea mukaan kalkkeja vertailtaessa. 

Kalkkilaskuri mahdollistaa tavanomaiseen viljelyyn käytettävien kalkkituotteiden vertailun. 
Oletko luomuviljelijä? Katso luomuun soveltuvien kalkkien valikoima täältä.

Berner logo

Soilfoodin kalkit valtakunnallisesti myös Viljelijän Berneriltä!
Soita 020 791 4040
tai katso alueelliset yhteystiedot >


Tunnetko Soilfoodin kalkkivalikoiman?

Lue tuotteen soveltuvuudesta talvikalkitukseen tarkemmin tuotesivuilta.

Soilfood Tehokalkki VII, IV ja V.

Soilfoodin Tehokalkit

Soilfood Tehokalkit ovat hienojakoista kalkkia, jonka nopeavaikutteinen neutralointikyky on korkea verrattuna tavalliseen kalsiittiin. Tehokkuutensa ansiosta tarvittava käyttömäärä on merkittävästi normaalia pienempi. 

Lue lisää

Soilfood Rakennekalkki 20 ja 21.

Soilfoodin Rakennekalkit

Soilfood Rakennekalkkien neutralointikyky on tehokas ja nopea. Tehokkuutensa ansiosta Rakennekalkkia riittää pienempikin määrä, mikä tekee siitä myös edullisen vaihtoehdon, myös vuokrapelloille. 

Lue lisää

Soilfood Kalkkituhka, PK-hivenkalkki ja Ravinnekalkki.

Luomukelpoiset kalkit

Soilfoodin Ravinnepitoiset kalkit ovat pitkävaikutteisia kalkitusaineita, joiden ansiosta peltomaan kemiallinen koostumus muuttuu hiljalleen.

Lue lisää

Jätä tarjouspyyntö, kun sinulle sopii

Tiesithän, että voit jättää meille tarjouspyynnön, kun sinulle sopii. Alueesi myyjä ottaa sinuun yhteyttä heti seuraavana päivänä!


Lue lisää: