fbpx
Siirry pääsisältöön

Newera – uusiotuotteet teollisuudelle

Soilfoodin tavoitteena on korvata neitseellisiä raaka-aineita kierrätetyillä paljon ja nopeasti. Newera-tuotesarjan myötä kiertotalous laajenee teolliseen mittakaavaan.

Newera on Soilfoodin uusioraaka-aineiden sarja teollisuudelle. Laadukkaat ja turvalliset uusiotuotteet jalostetaan teollisuuden sivuvirroista. Kun neitseellisiä raaka-aineita korvataan kierrätetyillä, syntyy taloudellista kilpailuetua luonnonvaroja säästäen. Newera vie nyt teollisuutta kohti maailmaa, jossa rajalliset resurssit käytetään viisaasti.

Kysy lisää tuotemyynnistä >

Uusiokalkit teollisuudelle

Ensimmäiset Newera-tuotteet ovat uusiokalkkeja. Uusiokalkkien hiilidioksidipäästöt ovat vain muutamia prosentteja verrattuna tyypillisesti käytettävien kalkkien päästöihin.* Samalla ne ovat hyvin kustannustehokkaita vaihtoehtoja.

Soilfoodin kalkkituotteiden tuotannon päästöt ovat alle 5 kg CO2-ekv. tuotetonnia kohden, kun tyypillisesti käytettävien neitseellisten kalkkituotteiden tuotannon päästöt ovat kalsiumkarbonaatin osalta yli 20 kg ja kalsiumhydroksidin osalta yli 900 kg CO2-ekv.*

Toimitukset valtakunnallisesti.
claim: tuotannon päästöt alle 5 kg CO2-ekv.
Newera Aktiivikalkki

Newera Aktiivikalkki

Yksi markkinoiden tehokkaimmista uusiokalkeista! Reaktiivinen kalkkituote, joka soveltuu esimerkiksi stabilointiin, neutralointiin ja pH:n säätöön erilaisissa teollisuuden prosesseissa.

Katso tuotetiedot >

Newera Hienokalkki

Newera Hienokalkki

Newera Hienokalkin teho perustuu ultrahienoon partikkelikokoon. Uusiokalkki soveltuu esimerkiksi alkaliteetin nostoon ja pH:n säätöön erilaisissa prosesseissa.

Katso tuotetiedot >

Kyllä toimii, voin suositella muillekin!  

“Yhteistyö Soilfoodin kanssa on sujunut erinomaisesti. Lähdimme kokeilemaan Newera Hienokalkkia ihan uteliaisuudesta, ja hintakin tietysti vaikutti valintaan. Tuote menee vanhasta kalkkilaitteistosta läpi eikä uutta kalustoa ole tuotteen vaihtamisen myötä tarvinnut hankkia.” 

Janne Mäkinen, Viemärilaitoksen hoitaja, Kauhajoen Vesihuolto Oy 

Kiinnostuitko?

Kysy tuotteen soveltuvuudesta tuotantoonne.
Ota yhteyttä tai jätä yhteydenottopyyntö.

Ari Petäjistö

Myyntipäällikkö, tuotteet teollisuuteen

Mika Malin

Tuotemyynti, jätevesipuhdistamot

*Laskentaan on huomioitu tuotteiden valmistuksessa syntyvät päästöt ja neitseellisten kalkkituotteiden vertailutiedot ovat tietokanta-arvioita. Vertailulukuihin vaikuttavat tuotteiden käyttömäärät, korvattavan neitseellisen tuotteen pitoisuudet sekä tuotteiden asiakastoimituksista syntyvät päästöt. 

Nimi(Pakollinen)
Yritys(Pakollinen)
Haluatko selvittää, miten Newera-kalkkituotteet soveltuvat tuotantoonne? Toivotko lisätietoja tuoteominaisuuksista?

Luotettava operatiivinen toimija

Soilfood on joustava, tehokas ja asiakaslähtöinen toimija. Tiedämme kokemuksesta, että kiertotaloudessa mitataan operatiivinen suorituskyky. Palvelemme jo kymmeniä teollisuuslaitoksia ja tuhansia maanviljelijöitä pohjoismaissa.

Laadukkaat ja turvalliset tuotteet

Soilfood on toimittanut kiertotaloustuotteita maatiloille osana ruokaketjua vuodesta 2016. Teollisuuden tuotteet on rekisteröity REACH-asetuksen mukaisesti, ja toimintaamme ohjaa ISO 9001 ja ISO 14001 sertifioitu johtamisjärjestelmä.

Kilpailukykyä ja lisäarvoa

Lisäarvoa vastuullisuudesta!

Fossiilisten raaka-aineiden korvaaminen kierrätetyillä auttaa päästötavoitteiden ja hiilineutraaliuden saavuttamisessa sekä tuo kiinnostavaa lisäarvoa.

Soilfood luotiin työkaluksi muuttaa maailmaa

Soilfood on osoitus siitä, miten kriisitietoisuudesta ja halusta parantaa maailmaa syntyy liiketoimintaa. Soilfood perustettiin, kun ymmärsimme, että vain laaja teollinen mittakaava voisi johtaa merkittävään muutokseen maatalouden tuotantopanosten valmistuksessa ja teollisuuden materiaalitehokkuudessa.

Viidessä vuodessa loimme Suomeen kierrätyslannoitteiden markkinan, joka jatkaa kasvuaan. ​Jotta muutoksesta saataisiin isompi, laajensimme 2023 toimintaamme ja toimme tuotevalikoimaamme kierrätysraaka-aineet teollisuudelle. Tätä kautta entistä suuremmat volyymit teollisuuden sivuvirtojen ohjataan hyödynnettäväksi materiaaleina. ​

Tutustu yrityksen tarinaan ja perustajiin >

Soilfoodin perustivat Ilkka Herlin (vas.), Eljas Jokinen, Saara Kankaanrinta ja Juuso Joona.

Syntyykö tehtaallanne raaka-aineita kiertotalouteen?

Etsimme teollisuuden tuotannossa syntyviä sivuvirtoja ja -tuotteita jalostettavaksi teollisuuden kierrätysraaka-aineisiin ja maatalouden tuotantopanoksiin.

Tutustu sivuvirtojen käsittelypalveluihimme

Lue lisää: