Siirry pääsisältöön

Oikein valittu kalkki on tärkeä investointi, joka parantaa pellon tuottavuutta. Soilfoodin kalkkilaskuri mahdollistaa tavalliseen viljelyyn käytettävien kalkkituotteiden vertailun. Katso luomuvalikoimamme tästä >>

  1. Valitse haluamasi tuote kalkkilaskurin pudotusvalikosta tai syötä vertailtavan tuotteen tiedot laskuriin.
  2. Tarkenna postinumerolla tuotevalikoimaa tilasi sijainnin mukaan. Tällöin kalkkilaskuri antaa vertailuun ne kolme tuotetta, jotka ovat lyhimmän kuljetusmatkan päässä tilaltasi. Kysy muista tuotteista myynnistämme!

Laskuri käyttää vertailulaskennassa kalkkien nopeaa neutralointikykyä, sillä se kertoo luotettavimmin, miten nopeasti saavutetaan haluttu pH:n nosto. Nopea neutralointikyky on yleisesti hyväksytty tapa arvioida kalkkien neutralointivaikutusta. Samaa vertailua käyttää myös Käytännön Maamiehen kalkkitaulukko.

Ota yhteys myyntiimme!

Soilfoodin maanviljelyn asiantuntijamme auttavat valitsemaan lohkollesi oikean tuotteen! Katso yhteystiedot tai täytä alla oleva lomake.


Viljelijän Avena Berner -logo, vihreä.

Koko kalkkivalikoima valtakunnallisesti Viljelijän Avena Berneriltä.


Ota yhteyttä >>


Tarjouspyyntö

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Etsitkö tuotteita luomuviljelyyn?


Kalkitus, kalkin levitys pellolle.

Soilfoodilta monipuoliset kalkit koko maahan – myös peltoon levitettyinä

Maanviljelyn asiantuntijamme auttavat valitsemaan lohkolle parhaimman tuotteen sen tarpeiden mukaan. Valikoimassamme on rakennekalkkeja, tehokalkkeja, ravinnekalkkeja ja maanparannuskalkkeja.

Tutustu koko tuotevalikoimaan >>

Kalkituksella vaikutetaan maan rakenteeseen ja happamuuteen, mikä on kasvukunnon ja viljelyn kannattavuuden edellytys. Kalkin valintaan vaikuttavia tekijöitä ovat mm: