Siirry pääsisältöön

Oikein valittu kalkki on tärkeä investointi, joka parantaa pellon tuottavuutta. Soilfood yhdistää korkealaatuiset tuotteet agronomiseen osaamiseen – kotimaan ja viljelijöiden parhaaksi. Koska maasta kasvaa tulevaisuus.

Kalkituksella vaikutetaan maan rakenteeseen ja happamuuteen, mikä on kasvukunnon ja viljelyn kannattavuuden edellytys. Kalkilla tuodaan peltoon myös lisää ravinteita. Valitse lohkosi tarpeen mukaan paras kalkki. Viljelyn asiantuntijamme auttavat!

Kalkin valintaan vaikuttavia tekijöitä ovat mm:

Vertaile tuotteita, laske tarve!

Soilfoodin kalkkilaskurilla voit vertailla kalkkituotteita tavanomaiseen viljelyyn. Katso luomuvalikoimamme tästä >>

Valitse haluamasi tuote kalkkilaskurin pudotusvalikosta tai syötä vertailevan tuotteen tiedot laskuriin. Soilfood toimittaa kalkkeja koko maan alueelle. Haluamme minimoida kuljetusmatkat ja tarjota tilaasi lähinnä olevat tuotteet. Tarkenna postinumerolla laskurin tuotevalikoimaa tilasi sijainnin mukaan.

Laskuri käyttää vertailulaskennassa kalkkien nopeaa neutralointikykyä, sillä se kertoo luotettavimmin, miten nopeasti saavutetaan haluttu pH:n nosto. Nopea neutralointikyky on yleisesti hyväksytty tapa arvioida kalkkien neutralointivaikutusta. Samaa vertailua käyttää myös Käytännön Maamiehen kalkkitaulukko.

Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous maanviljelyn asiantuntijoiltamme >> 

Tarjouspyyntö


Etsitkö tuotteita luomuviljelyyn?


Kalkkivalikoima myös Viljelijän Avena Berneriltä

Soilfoodin kalkkivalikoima saatavana valtakunnallisesti myös Viljelijän Avena Berneriltä.


Soilfoodilta monipuoliset kalkit koko maahan

Soilfood tarjoaa monipuolisen valikoiman tehokkaita kalkkeja. Maanviljelyn asiantuntijamme auttavat valitsemaan lohkolle parhaimman tuotteen sen tarpeiden mukaan. Valikoimassamme on Rakennekalkkeja, Tehokalkkeja, Ravinnekalkkeja ja Maanparannuskalkkeja.

Tutustu koko tuotevalikoimaan >>

More information

Close