fbpx
Siirry pääsisältöön

HAKUAIKA PÄÄTTYNYT. Haemme jälleen lisää tekijöitä taloushallintoomme. Oletko sinä se monipuolinen taloushallinnon ammattilainen, joka täydentää Soilfoodin tiimiin Tampereen toimistolla? Työsuhde on määräaikainen, mutta Soilfoodin kasvaessa ja kehittyessä taloushallinnon tiimimmekin tarvitsee lisäresursseja myös jatkossa.

Etsimme rohkeasti uusiin haasteisiin tarttuvaa henkilöä. Päätehtävinäsi on avustaa myyntilaskutuksessa, ostoreskontran hoidossa sekä muissa selvitystöissä ja raportoinnissa.

Voit olla vasta ensi askeleesi työelämässä ottanut tai jo kokenut reskontran ja avustavan kirjanpidon osaaja. Kokemusta on karttanut kuitenkin jo niin paljon, että kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Pidät rutiiniluontoisista sekä tarkkuutta ja huolellisuutta vaativista tehtävistä.

Asenteesi on positiivinen ja hoidat sekä sisäisten että ulkoisten asiakkaidemme asioita asiakaslähtöisesti.

Koulutustaustasi on liiketalouden tradenomi tai vastaava sisältäen kirjanpidon perustaidot. Taloushallinnon tiimi vastaa myös Soilfoodin HR-toiminnoista, joten HR-kokemuksesta on etua tehtävän hoidossa. Käytössämme on Visman Netvisor-taloushallinnon järjestelmä.

Mitä Soilfood tarjoaa sinulle?

Henkilöstötutkimuksessa (2021) peräti 94 % työntekijöistä oli erittäin tai melko tyytyväinen Soilfoodiin työpaikkana. Samassa tutkimuksessa työyhteisöä kuvailtiin yhteisölliseksi, kehittyväksi, aikaansaavaksi ja joustavaksi. Kiinnostus olla mukana muutoksessa ja edelläkävijyydessä yhdistää meitä Soilfoodilaisia!

Kiinnostuitko?

Lähetäthän hakemuksesi tehtävään mahdollisimman pian, mutta viimeistään 15.9.2021 mennessä osoitteeseen rekry@soilfood.fi. Odottaa ei kannata, sillä käsittelemme hakemuksia sitä mukaan, kun niitä saamme ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot:
6.9. ja 8.9. klo 13-15

Petri Tyrkkö
Talous- ja rahoitusjohtaja
p. 040 718 6897
petri.tyrkko@soilfood.fi

Jaa

Lue myös