fbpx
Siirry pääsisältöön

Soilfood vahvistaa johtoryhmäänsä ja talousosaamistaan. BBA Petri Tyrkkö on nimitetty 2.11. alkaen talousjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi. – Soilfood kasvaa ja tähtää kansainvälisille markkinoille, joten talouden ja operaatioiden välisen linkin vahvistaminen on ensiarvoisen tärkeää, sanoo toimitusjohtaja Eljas Jokinen.

Petri Tyrköllä on taustallaan yli 15 vuoden kokemus talouden eri tehtävistä. Hän siirtyy Soilfoodille Pihlajalinnasta Head of Business Controllerin tehtävästä.

– Kuluneiden vuosien aikana näin aitiopaikalta huikean kasvutarinan, kun Pihlajalinna kasvoi viiden miljoonan euron liikevaihtoa tekevästä yrityksestä yli puoli miljardia vaihtavaksi konserniksi, Tyrkkö kertoo taustastaan.

Hän sanoo suhtautuvansa suurella innolla ja mielenkiinnolla uuteen tehtäväänsä kasvuyrityksessä.

– Soilfood yrityksenä herätti kiinnostuksen niin toimialan kuin yhtiön tarinan puolesta. Odotukset ovat korkealla ja on erittäin hienoa päästä mukaan kasvavaan joukkoon. 

Talousjohtajan tehtävä on Soilfoodilla uusi.

– Meille ei riitä, että operatiivinen ja agronominen osaaminen ovat huippua; jotta voimme tuottaa aitoa lisäarvoa asiakkaillemme myös talousosaamisen tulee olla huipputasolla ja tämän Petri varmistaa. Hänellä on aiemman uransa kautta harvinaislaatuista kokemusta siitä, miten prosesseja ja toimintamalleja pitää kehittää, kun liiketoimintaa kasvatetaan satakertaiseksi, Jokinen sanoo.

Lisätiedot:

Petri Tyrkkö
talousjohtaja
040 718 6897
petri.tyrkko@soilfood.fi

Eljas Jokinen
toimitusjohtaja
eljas.jokinen@soilfood.fi
040 703 1442

Jaa

Lue myös