fbpx
Siirry pääsisältöön

Soilfood jalostaa laadukkaita ja turvallisia kierrätystuotteita teollisuuden käyttöön. Fossiilisten raaka-aineiden korvaaminen kierrätetyillä vähentää päästöjä ja luo uudenlaista, kiinnostavaa kilpailuetua.

Laadukkaat ja turvalliset kiertotaloustuotteet

Soilfood on kokenut kiertotalouden toimija. Osaamme rakentaa turvallisia sekä laadukkaita materiaalikiertoja. Olemme toimineet tuotteita maatiloille osana ruokaketjua vuodesta 2016 alkaen. Teollisuudelle toimitettavat tuotteet on rekisteröity REACH-asetuksen mukaisesti, ja toimintaamme ohjaa ISO 9001 ja ISO 14001 sertifioitu johtamisjärjestelmä.

Luotettava ja tehokas operatiivinen toimija

Olemme joustava, tehokas ja asiakaslähtöinen toimija. Tiedämme kokemuksesta, että kiertotaloudessa mitataan operatiivinen suorituskyky. Palvelemme tällä hetkellä kymmeniä teollisuuslaitoksia ja tuhansia maanviljelijöitä pohjoismaissa.

Lisäarvoa vastuullisuudesta

Fossiilisten raaka-aineiden korvaaminen kierrätetyillä auttaa päästötavoitteiden ja hiilineutraaliuden saavuttamisessa sekä tuo kiinnostavaa lisäarvoa.

Yhdessä rakennamme maailmaa, jossa rajalliset resurssit käytetään viisaasti.

Kierrätyskemikaalit ja -kalkit

Toimitamme teollisuuteen kierrätettyjä kierrätyskemikaaleja, kuten kalkkituotteita, joita tarvitaan esimerkiksi jätevesien ja savukaasujen puhdistuksessa sekä ympäristörakentamiseen ja kasvualustoille. Palvelemme muun muassa kemianteollisuutta, terästeollisuutta, ympäristöteollisuutta ja energiantuotantoa.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä!

Lähdemme siitä, että palvelumme pitää tuottaa asiakkaalle säästöjä tai mitattavaa lisäarvoa. Muuten yhteistyö ei kannata.

Toni Mikola

Myyntipäällikkö

Eljas Jokinen

Toimitusjohtaja

Etsimme jatkuvasti uusia sivuvirtoja hyödynnettäväksi.

Lue lisää sivuvirtojen käsittelyratkaisuistamme >