Soilfood Ravinnelannokset

Jaa artikkeli:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Soilfood Ravinnelannos ja Soilfood Väkevä Ravinnelannos ovat multamaisia orgaanisia lannoitteita, joiden avulla myös parannat peltomaan kasvukuntoa. Soilfood Ravinnelannokset sisältävät merkittäviä määriä pää-, sivu- ja hivenravinteita. Liukoisessa muodossa olevat ravinteet ovat nopeasti kasvien käytettävissä, mutta merkittävä osa ravinteista on sitoutunut tuotteiden orgaaniseen ainekseen. Tässä eloperäisessä aineksessa kiinni olevat ravinteet vapautuvat kasvien käyttöön useamman kasvukauden aikana.

Soilfood Ravinnelannosten eloperäinen aines lisää multavuutta, parantaa ravinteiden- ja vedenpidätyskykyä sekä lisää maan toimivuuden ja sadontuottokyvyn kannalta oleellisen tärkeää pieneliötoimintaa. Eloperäisen aineksen lisäämiseen parhaan avun tarjoavat Soilfoodin Maanparannuskuidut, joiden välitön lannoitusvaikutus on kuitenkin Soilfoodin lannoksia pienempi.

Soilfood Ravinnelannoksia voidaan varastoida aumaan tai kuivalantalaan, ja niiden levitys onnistuu kuivalannan levityskalustolla. Osa tuotteista sopii myös luomutuotantoon. Tarkemmat tiedot tuotetaulukossa.

Hae tuotteita postinumerollasi

Jaa artikkeli:
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email