fbpx
Siirry pääsisältöön

Soilfood Boostit NYT ennakkohinnoin!


Boostien ennakkotilauskauppa on avattu: Tilaa nyt, toimitukset syksyllä 2024 tai keväällä 2025.

Soilfood Boost NPKS ja NPK -lannoitteet ovat nestemäisiä orgaanisia lannoitteita, jotka soveltuvat erinomaisesti lietteen väkevöintiin tai niitä voi käyttää sellaisenaan. Soilfood Boost -lannoitteet mahdollistavat korkean satotason luonnonmukaisessa tuotannossa ja tarjoavat myös tavanomaiseen tuotantoon edullisen tavan esimerkiksi kalium-lannoitukseen. Tutustu ja tilaa ennakkohinnoin 15.9.2024 asti.

Tilaa nyt! Pyydä tarjous ja kysy tilallesi räätälöity lannoituslaskelma myynnistämme
p. 020 1441 020

Soilfood Boost -lannoitteet – sellaisenaan tai lietteen väkevöintiin

Tilaa nyt! Pyydä tarjous ja kysy tilallesi räätälöity lannoituslaskelma myynnistämme
p. 020 1441 020

Jätä tarjouspyyntö, kun sinulle sopii

Tiesithän, että voit jättää meille tarjouspyynnön, kun sinulle sopii. Alueesi myyjä ottaa sinuun yhteyttä heti seuraavana päivänä!

Tutustu Soilfood Boosteihin!

Boost-lannoitteiden typestä merkittävä osa vapautuu hyvin nopeasti kasvien käyttöön. Näin turvataan kasvien typensaanti kasvukauden alussa, kun satotasot pitkälti määräytyvät ja ravinnetarve on korkea, mutta esimerkiksi lietteiden tai maaperän orgaaninen typpi vapautuu hitaasti. Boost-lannoitteiden kalium ja rikki ovat heti kasvien käytettävissä. Väkevöinnillä voidaan lietteen ravinnesuhteita muuttaa satokasvin tarpeiden mukaiseksi, jolloin myös levityspinta-ala kasvaa. Tuotteet soveltuvat myös luomuviljelyyn. Boost-lannoitteet toimitetaan suoraan lietealtaaseen.


Tutustu viljelijöiden tarinoihin!

Risto Vilén.

Maa palkitsee huolenpidosta

Sieviläisellä Vilénin luomutilalla sukupolvia yhdistää halu kehittää ja hakea parhaita käytäntöjä. Pelloille uutta kasvuvoimaa saatiin väkevöittämällä karjanlantaa Soilfood Boost -tuotteilla.

Lue juttu >

Atte Mäkitalo viljelee tärkkelysperunaa Säkylässä.

Mäkitalon tilalla vahingossa tehty viljelykoe osoitti Boostin tehon

Mäkitalon tilalla Säkylässä kasvatetaan broilereita ja harjoitetaan monipuolista kasvinviljelyä. “Olen laskenut, että Soilfood Boost NPKS -lannoite on kuusi euroa kemiallista lannoitetta edullisempaa typpikiloa kohden. Kun lannoitusmäärät ovat perunalle suuret, säästöä tulee.”

Lue juttu >

Tapio Anttila, Myrskylä

Tapio Anttila Tattarin tilalta Myrskylästä on toiminut luomutilan isäntänä vuodesta 2014 lähtien. Hän on järjestyksessä tilan 14. isäntä. Puolet tilan pelloista sijaitsee Myrskylässä ja loput Loviisassa. Luomutuotantoon Tattarin tilalla siirryttiin vuonna 1995 ja pelloilla viljellään syysvehnää, kevätvehnää, kauraa ja nurmea.

Lue juttu >


Lue lisää!