Siirry pääsisältöön

Soilfood Boost NPKS on orgaaninen väkevä nestelannoite. Orgaaninen lannoitevalmiste ei happamoita maata ja tuotteen sisältämä orgaaninen aines lisää maaperän biologista aktiivisuutta. Tuote sisältää kaikkia pääravinteita ja heti kasvien käytössä olevaa liukoista typpeä.

Boost NPKS on erinomainen lannoite pelloille, joissa on selkeä kaliumin tarve ja kasveille, jotka käyttävät runsaasti kaliumia, kuten sokerijuurikas ja peruna. Kalium säätelee kaikilla kasveilla nestetasapainoa. Riittävä kaliumlannoitus turvaa kasvin kasvun stressaavissa olosuhteissa. Boost NPKS -tuotetta voidaan käyttää nurmilla, joilla on selkeä kaliumin puutos. Tyypillisesti parhaimman vastineen nurmien kaliumlannoitukselle antavat hietamaat. Savimailla kannattaa analysoida varastokaliumin määrä ja tutkia kaliumarvoja säilörehuanalyyseistä.

Sivuravinteista Boost NPKS -tuotteessa on rikkiä ja magnesiumia. Rikki parantaa typen hyötykäyttöä öljykasveilla ja vehnällä. Magnesiumilla on perunanlannoituksessa tärkeä rooli, sillä peruna tarvitsee magnesiumia joka kasvuvaiheessa. Magnesium vaikuttaa mm. mukulakoon kehitykseen ja mukulan kasvun ylläpitoon.

Nliuk Nkok Pliuk Pkok K S Ca Mg Kuiva- aine Til.p. Org. Aines C/N Na Mn Cu Zn B Suos. käyttöm.
kg/t kg/t kg/t kg/t kg/t kg/t kg/t kg/t % kg/m3 g/t g/t g/t g/t g/t t/ha
8,8 12 1,6 2,9 38,4 2,6 2,3 32 1100 178 9 20.2 2-5