fbpx
Siirry pääsisältöön

Soilfood Boost NPKS on orgaaninen väkevä nestemäinen lannoite. Orgaaninen lannoitevalmiste ei happamoita maata ja tuotteen sisältämä orgaaninen aines lisää maaperän biologista aktiivisuutta. Tuote sisältää kaikkia pääravinteita ja heti kasvien käytössä olevaa liukoista typpeä.

Soilfood Boost NPKS on erinomainen kaliumlannoite pelloille, joissa on selkeä kaliumin tarve ja kasveille, jotka käyttävät runsaasti kaliumia, kuten sokerijuurikas ja peruna. Kalium säätelee kaikilla kasveilla nestetasapainoa. Riittävän tehokas kaliumlannoite turvaa kasvin kasvun stressaavissa olosuhteissa. Boost NPKS -tuotetta voidaan käyttää lannoitukseen nurmilla, joilla on selkeä kaliumin puutos. Tyypillisesti parhaimman vastineen nurmien kaliumlannoitukselle antavat hietamaat. Savimailla kannattaa analysoida varastokaliumin määrä ja tutkia kaliumarvoja säilörehuanalyyseistä.

Sivuravinteista Boost NPKS -lannoite sisältää rikkiä ja magnesiumia. Rikki parantaa typen hyötykäyttöä öljykasveilla ja vehnällä. Magnesiumilla on perunanlannoituksessa tärkeä rooli, sillä peruna tarvitsee magnesiumia joka kasvuvaiheessa. Magnesium vaikuttaa mm. mukulakoon kehitykseen ja mukulan kasvun ylläpitoon.

Soilfood Boost NPKS toimitetaan suoraan altaaseen. Lue lisää lietelannan väkevöinnistä >

Nliuk Nkok Pliuk Pkok K S Ca Mg Kuiva- aine Til.paino Org. Aines C/N Na Mn Cu Zn B Suos. käyttöm.
kg/t kg/t kg/t kg/t kg/t kg/t kg/t kg/t (%) kg/m3 kg/t g/t g/t g/t g/t g/t t/ha
7 9 0,2 2,4 28 3,1 1,9 33,5 1200 140 9 1400 20 2-5
Nliuk, kg/t 7
Nkok, kg/t 9
Pliuk, kg/t 0,2
Pkok, kg/t 2,4
K, kg/t 28
S, kg/t 3,1
Ca, kg/t
Mg, kg/t 1,9
Kuiva- aine, (%) 33,5
Til.paino, kg/m3 1200
Org. Aines, kg/t 140
C/N 9
Na, g/t 1400
Mn, g/t
Cu, g/t
Zn, g/t 20
B, g/t
Suos. käyttöm., t/ha 2-5