fbpx
Siirry pääsisältöön

Suoraan altaaseen toimitettava Soilfood Boost NPKS on nestemäinen orgaaninen lannoite, joka lisää lietteeseen kaikkia pääravinteita, erityisesti kaliumia sekä liukoista, heti kasvien saatavilla olevaa typpeä.

Väkevöinnillä parannetaan lietelannan ravinnesuhteita

Lannan ja lietteen väkevöinti parantaa ravinnesuhteita vastaamaan paremmin kasvien tarpeita tasaten typpi-fosforitasapainoa ja lisäten lietteeseen merkittävästi kaliumia. Väkevöidyn lannan käyttömäärät ovat pienempiä, jolloin lannalla voidaan kustannustehokkaasti lannoittaa uloimmatkin lohkot. Tuotteet soveltuvat myös luomuviljelyyn.

Haluatko kysyä lisätietoja tuotteista tai pyytää tarjouksen?
Maatalousmyyntimme palvelee myös numerosssa p. 0201441020

Yhteydenottopyynnön voit jättää tällä lomakkeella >

Soilfood Boost NPKS toimitetaan säiliöautolla suoraan altaaseen. Tutustu!

Soilfood Boost NPKS:n typestä merkittävä osa vapautuu hyvin nopeasti kasvien käyttöön, myös kasvukauden ollessa kuiva. Orgaaninen lannoitevalmiste ei happamoita maata ja tuotteen sisältämä orgaaninen aines lisää maaperän biologista aktiivisuutta.

Erityisesti laimeat lietelannat ovat hyviä väkevöintikohteita: väkevöinnin myötä yhdellä levityksellä saadaan enemmän ravinteita peltoon, jolloin työteho paranee ja lannoitteita kannattaa kuljettaa kauemmillekin lohkoille. Pienemmät levitysmäärät vähentävät myös peltomaan tiivistymisriskiä.

Edullinen kaliumlannoitus

Soilfood Boostit mahdollistavat korkeat satotasot luonnonmukaisessa tuotannossa, ja tarjoavat tavanomaiseen tuotantoon edullisen tavan kaliumlannoitukseen. Pääravinteiden lisäksi Boostissa on rikkiä, magnesiumia, sinkkiä ja natriumia.

Boost NPKS on erinomainen lannoite pelloille, joissa on selkeä kaliumin tarve ja kasveille, jotka käyttävät runsaasti kaliumia, kuten nurmelle, sokerijuurikkaalle ja perunalle. Kalium säätelee kaikilla kasveilla nestetasapainoa. Riittävä kaliumlannoitus turvaa kasvin kasvun stressaavissa olosuhteissa. Boost NPKS -lannoitetta voidaan käyttää nurmilla, joilla on selkeä kaliumin puutos.

Tyypillisesti parhaimman vastineen nurmien kaliumlannoitukselle antavat hietamaat. Savimailla kannattaa analysoida varastokaliumin määrä ja tutkia kaliumarvoja säilörehuanalyyseistä.

Ota yhteyttä ja Pyydä tarjous!

Kysy lisätietoja ja pyydä tarjous!

Maatalousmyyntimme palvelee numerosssa p. 0201441020

Katso yhteystiedot >


Jaa

Lue myös