Siirry pääsisältöön

86 % teollisten palveluiden asiakkaista arvioi yhteistyön Soilfoodin kanssa edistävän liiketoiminnan tavoitteiden toteutumista. – Me lähdemme siitä, että palvelumme pitää tuottaa asiakkaalle lisätuloja tai säästöjä eli mitattavaa lisäarvoa. Asiakastyytyväisyystutkimus osoitti, että olemme onnistuneet monilta osin, sanoo teollisten palveluiden johtaja Olli Lehtovaara. Myös palveluiden ekologisuus ja vastuullisuus ovat edelleen nostaneet merkitystään.

Jokainen asiakastyytyväisyyttä mittaavaan tutkimukseen vastannut asiakas antoi teollisten palveluiden toiminnalle kokonaisarvosanaksi 4 tai täydet 5 pistettä. Spontaanisti Soilfoodia kuvailtiin innovatiiviseksi, luotettavaksi, palvelualttiiksi ja ammattitaitoiseksi.

Asiakkaiden suositteluhalukkuutta kuvaava NPS on 55 eli erinomaisella tasolla. Asteikolla 1­–10 keskiarvoksi muodostui 8,6.

– Uskon, että tässä isona tekijänä on monipuolinen osaamisemme, jossa yhdistyy teollisuuden prosessiosaaminen, tutkimus ja kehitys, tehokas logistiikka sekä agronominen tietotaito, toteaa toimitusjohtaja Eljas Jokinen.

Ekologisuus saa lisää painoarvoa

Soilfood jalostaa korkealaatuisia lannoitteita ja maanparannusaineita hyödyntäen yli 40 teollisuuden toimijan sivuvirtoja. Toiminta on laadukasta, tehokasta ja läpinäkyvää.

Tavoitettavuus, reagointinopeus, palvelualttius, ammattitaito ja asiantuntemus. Muun muassa nämä osa-alueet saivat asiakkailta tutkimuksessa kiitosta.

Kysyttäessä palveluiden merkityksellisyydestä ekologisuus nousi entistä merkittävämpään asemaan.

– On nähtävissä trendi, jossa ympäristöystävällisyys, ekologisuus ja vastuullisuus kasvattavat merkitystään. Tämä on hienoa, sillä me olemme aina lähteneet siitä, että palvelumme on samaan aikaan elinkaarikustannuksiltaan paras ja ekologisesti kestävin vaihtoehto. Nämä asiat eivät sulje toisiaan pois, Lehtovaara sanoo.

Innovatiivisuus sanoista teoiksi

Asiakkaista kukaan ei arvioinut yhteistyön vähenevän tulevaisuudessa. Puolet arvioi yhteistyön jatkuvan samana, yli 40 % oletti yhteistyön laajenevan entisestään.

– Teemme asiakkaidemme kanssa tutkimus- ja kehitystyötä. Yhteinen tavoite on tunnistaa mahdollisuuksia ja kehittää jalostusta, jolloin yhä uusia sivuvirtoja saadaan kannattavasti hyötykäyttöön ja olemassa olevien arvoa kasvatettua, Lehtovaara toteaa.


Ota yhteyttä

Olli Lehtovaara

Johtaja, Teolliset palvelut

0400682571

olli.lehtovaara@soilfood.fi

Eljas Jokinen

Toimitusjohtaja

0407031442

eljas.jokinen@soilfood.fi


Tutustu palveluihimme teollisuudelle

metsäteollisuus

Metsäteollisuus

Kuitu-, hiili- ja ravinnepitoiset sivuvirrat sekä kalkit maatalouskäyttöön.

Tutustu palveluihin
Palvelut teollisuudelle, bioteollisuus.

Biokaasu- ja bioetanolilaitokset 

Lietteille ja mädätteille sovittu menekki ja jatkuva toiminnan kehittäminen.

Tutustu palveluihin
Palvelut teollisuudelle, elintarviketeollisuus.

Elintarviketeollisuus 

Maataloushyötykäyttö luo tasaisemman kysynnän ja monipuoliset kehitysmahdollisuudet.

Tutustu palveluihin
Palvelut teollisuudelle, kemia-, kaivos- ja metalliteollisuus.

Kemia- kaivos ja metalliteollisuus 

Kehittävä, teolliset prosessit tunteva kumppani.

Tutustu palveluihin

Jaa

Lue myös

Mondi Powerflute Kuopio: ”Halusimme sivuvirran käsittelyyn läpinäkyvän kiertotalousratkaisun”

Suomalaisesta koivusta valmistuu Kuopiossa Mondi Powerfluten tehtaalla premium-kartonkia, josta merkittävä osa päätyy elintarvikkeiden, kuten hedelmien, pakkauksiin. Yhtä lailla alkutuotantoon päätyy tuotantoprosessin merkittävin sivuvirta, kuituliete. Soilfood jalostaa sen maanparannusaineeksi. Näin puun kaikki kuidut hyödynnetään tehokkaasti, ja jätettä syntyy vähemmän.