Siirry pääsisältöön

Kemia-, kaivos- ja metalliteollisuus tuottavat maataloudessa hyödyntämiskelpoisia sivuvirtoja, jotka me voimme jalostaa. Me lähdemme kumppanina siitä, että yhteistyömme tuottaa asiakkaillemme joko säästöjä tai lisäansioita.

Kemianteollisuudessa, kaivosteollisuudessa ja metalliteollisuudessa syntyy päivittäin sivuvirtoja, jotka voidaan hyödyntää maataloudessa lannoitteina ja maanparannusaineina. Ymmärrämme teollisten asiakkaidemme prosesseja teknisellä yksikkötasolla. Tämä mahdollistaa sivutuotteiden hyötykäyttömahdollisuuksien tunnistamisen sekä lisäarvon tuottamisen.

Soilfood ottaa vastuun sivuvirran hyödyntämisestä aina syntypaikalta alkaen ja lupaa teollisille asiakkailleen menekkitakuun. Vastaamme laadunvalvonnasta ja voimme tuottaa koko varastointi- ja toimitusketjun palveluna. Jalostamme maatalouskäyttöön mm. kiinteitä ja nestemäisiä lietteitä sekä ammoniumsulfaattia.


Kehittävä, teolliset prosessit tunteva kumppani

Kemia-, kaivos- ja metalliteollisuus saavat meistä kehittävän kumppanin. Ymmärrämme sivuvirtojen jalostamiseen liittyviä yksikköprosesseja. Tunnemme lisäksi teollisten prosessien raaka-aineiden ominaisuuksia ja niiden vaikutuksia sivutuotteiden laatuun ja hyötykäyttömahdollisuuksiin. ​Tähän tekniseen osaamiseen yhdistämme maatalouden tietotaidon.

Ravinne-, kalkki- ja hivenainepitoisten sivuvirtojen hyötykäyttö maataloudessa:


Asiakastyytyväisyys huippuluokkaa

86 % teollisten palveluiden asiakkaista arvioi yhteistyön Soilfoodin kanssa edistävän liiketoiminnan tavoitteiden toteutumista. Suosittelutodennäköisyyttä kuvaava NPS on 48 (2021). Lue lisää asiakastyytyväisyystutkimuksesta >


Teollisuuden kehityshankkeet

Teemme aktiivisesti tutkimus- ja kehitystoimintaa. Tavoitteemme on ohjata yhä uusia sivuvirtoja kannattavasti hyötykäyttöön.

Ota yhteyttä

Me lähdemme siitä, että palvelumme pitää tuottaa asiakkaalle säästöjä tai mitattavaa lisäarvoa. Muuten yhteistyö ei kannata.

Olli Lehtovaara

Johtaja, teollinen myynti

0400 682 571

olli.lehtovaara@soilfood.fi

Toni Mikola

Myyntipäällikkö

050 411 8082

toni.mikola@soilfood.fi

forms