Siirry pääsisältöön

Biokaasu- ja bioetanolilaitokset tuottavat sivuvirtoja, joiden ohjaaminen lannoitetuotantoon parantaa ruoantuotannon omavaraisuutta.

Me lähdemme kumppanina siitä, että yhteistyömme tuottaa asiakkaillemme teollisuudessa joko säästöjä tai lisäansioita. Soilfood on yksi kierrätyslannoitemarkkinan edelläkävijä.

Tarjoamme biokaasu- ja bioetanolilaitoksille yhteistyömallia, jossa otamme vastuun sivuvirrasta sen syntypaikalta alkaen: noudamme tuotteen suoraan varastosäiliöstä ja vastaamme tuotteiden laadunhallinnasta sekä edelleen jalostuksesta, myynnistä ja markkinoinnista. Elinkaarikustannuksiltaan ratkaisumme onkin kokonaistaloudellisesti tehokkain.

elintarviketeollisuus haihdutin

Valtakunnallinen maatalousmyyntimme huolehtii tuotteen myynnistä sekä menekistä kaikkina aikoina.

Olemme pitkäjänteinen kumppani, joka tarjoaa kustannuksiltaan kestävän ratkaisun. Kaikessa toiminnassamme tähtäämme ekologisesti parhaaseen mahdolliseen loppukäyttöratkaisuun. Ohjaamme kaikki jalostamamme sivuvirrat hyötykäyttöön maatalouteen korvaamaa fossiilisesti valmistettuja lannoitteita. Myyntimme asiantuntijoilla on korkea agronominen osaaminen, joten he tukevat tarkoituksen mukaisen lannoituksen suunnittelua tiloilla.

Asiakastyytyväisyys huippuluokkaa

86 % teollisten palveluiden asiakkaista arvioi yhteistyön Soilfoodin kanssa edistävän liiketoiminnan tavoitteiden toteutumista. Suosittelutodennäköisyyttä kuvaava NPS on 48 (2021). Lue lisää asiakastyytyväisyystutkimuksesta >


Referenssejämme


Teollisuuden kehityshankkeet

Teemme aktiivisesti tutkimus- ja kehitystoimintaa. Tavoitteemme on ohjata yhä uusia sivuvirtoja kannattavasti hyötykäyttöön.

Ota yhteyttä

Me lähdemme siitä, että palvelumme pitää tuottaa asiakkaalle säästöjä tai mitattavaa lisäarvoa. Muuten yhteistyö ei kannata.

Olli Lehtovaara

Johtaja, teollinen myynti

0400 682 571

olli.lehtovaara@soilfood.fi

Toni Mikola

Myyntipäällikkö

050 411 8082

toni.mikola@soilfood.fi