Siirry pääsisältöön

Elintarviketeollisuus saa yhteistyöstämme joko säästöjä tai lisäansioita.

Kierrätyslannoitteiden ja maanparannusaineiden edelläkävijänä tarjoamme elintarviketeollisuuden sivuvirroille kustannustehokkaan ja luotettavan hyötykäyttöratkaisun. Otamme vastuun sivuvirran hyödyntämisestä syntypaikalta alkaen. Elintarviketeollisuus hyötyy yhteistyöstämme: toimintamme lisäarvo muodostuu sekä jalostettujen tuotteiden arvonnoususta että toimintamme laadusta. 

Lannoitekäytössä sivuvirralle luvataan menekkitakuu: myynnistä vastaa valtakunnallinen maatalousmyynnin asiantuntijaorganisaatiomme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Elintarviketeollisuus tuottaa merkittäviä määriä hyödynnettävissä olevia sivuvirtoja:

Teollisuuden sivuvirtojen hyödyntäminen lannoitetuotannossa vähentää CO2-ekv.päästöjä, sillä kierrätyslannoitteet korvaavat fossiilisia väkilannoitteita. Tarjoamme teollisuudelle kokonaistaloudellisesti kustannustehokkaimman ratkaisun sivuvirtojen hyödyntämiseen. Raportoimme vuosittain yhteistyöstä syntyvät päästövähennykset asiakkaillemme.

Kehitetään hyödyntämisestä yhdessä entistä kannattavampaa

Olemme kehittävä ja pitkäjänteinen kumppani: suunnittelemme hyötykäyttöratkaisuja pitkällä aikajänteenteellä ja haastamme asiakkaitamme kehittämään prosessejaan eteenpäin. Yhteinen tavoitteemme on sivuvirran arvon nostaminen: sivutuotteen arvon määrittää sen sisältämien ravinteiden määrä ja pitoisuudet. Tähän työhön tarjoamme elintarviketeollisuuden prosessiosaamista ja kokemuksemme elintarviketeollisuuden sivuvirtojen hyödyntämisestä.

Palvelut teollisuudelle, elintarviketeollisuus.

Olemme selvittäneet ja kehittäneet sivuvirtojen hyödyntämiset mm. seuraavien elintarviketeollisuuden alojen kanssa:


Asiakastyytyväisyys huippuluokkaa

86 % teollisten palveluiden asiakkaista arvioi yhteistyön Soilfoodin kanssa edistävän liiketoiminnan tavoitteiden toteutumista. Suosittelutodennäköisyyttä kuvaava NPS on 48 (2021). Lue lisää asiakastyytyväisyystutkimuksesta >


Referenssejämme


Teollisuuden kehityshankkeet

Teemme aktiivisesti tutkimus- ja kehitystoimintaa. Tavoitteemme on ohjata yhä uusia sivuvirtoja kannattavasti hyötykäyttöön.


Ota yhteyttä

Me lähdemme siitä, että palvelumme pitää tuottaa asiakkaalle säästöjä tai mitattavaa lisäarvoa. Muuten yhteistyö ei kannata.

Olli Lehtovaara

Johtaja, teollinen myynti

0400 682 571

olli.lehtovaara@soilfood.fi

Toni Mikola

Myyntipäällikkö

050 411 8082

toni.mikola@soilfood.fi

forms