Siirry pääsisältöön

Me lähdemme kumppanina siitä, että yhteistyömme tuottaa asiakkaillemme teollisuudessa joko säästöjä tai lisäansioita.

Kierrätyslannoitteiden ja maanparannusaineiden edelläkävijänä tarjoamme elintarviketeollisuuden sivuvirroille kustannustehokkaan ja luotettavan hyötykäyttöratkaisun. Otamme vastuun sivuvirran hyödyntämisestä syntypaikalta alkaen. Toimintamme lisäarvo muodostuu sekä jalostettujen tuotteiden arvonnoususta että toimintamme laadusta. 

Lannoitekäytössä sivuvirralle luvataan menekkitakuu: myynnistä vastaa valtakunnallinen maatalousmyynnin asiantuntijaorganisaatiomme.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Elintarviketeollisuudessa syntyy merkittäviä määriä hyödynnettävissä olevia sivuvirtoja:

Teollisuuden sivuvirtojen hyödyntäminen lannoitteita vähentää CO2-ekv.päästöjä, sillä kierrätyslannoitteilla korvataan fossiilisia väkilannoitteita. Tarjoamme teollisuudelle kokonaistaloudellisesti kustannustehokkaimman ratkaisun sivuvirtojen hyödyntämiseen. Raportoimme vuosittain yhteistyöstä syntyvät päästövähennykset asiakkaillemme.

Kehitetään hyödyntämisestä yhdessä entistä kannattavampaa

Olemme kehittävä ja pitkäjänteinen kumppani: suunnittelemme hyötykäyttöratkaisuja pitkällä aikajänteenteellä ja haastamme asiakkaitamme kehittämään prosessejaan eteenpäin. Yhteinen tavoitteemme on sivuvirran arvon nostaminen: Sivutuotteen arvon määrittää sen sisältämien ravinteiden määrä ja pitoisuudet. Tähän työhön tarjoamme elintarviketeollisuuden prosessiosaamista ja kokemuksemme elintarviketeollisuuden sivuvirtojen hyödyntämisestä.

Palvelut teollisuudelle, elintarviketeollisuus.

Olemme selvittäneet ja kehittäneet sivuvirtojen hyödyntämiset mm. seuraavien elintarviketeollisuuden alojen kanssa:


Asiakastyytyväisyys huippuluokkaa

86 % teollisten palveluiden asiakkaista arvioi yhteistyön Soilfoodin kanssa edistävän liiketoiminnan tavoitteiden toteutumista. Suosittelutodennäköisyyttä kuvaava NPS on 55 (2020). Lue lisää asiakastyytyväisyystutkimuksesta >


Referenssejämme


Teollisuuden kehityshankkeet

Teemme aktiivisesti tutkimus- ja kehitystoimintaa. Tavoitteemme on ohjata yhä uusia sivuvirtoja kannattavasti hyötykäyttöön.


Ota yhteyttä

Me lähdemme siitä, että palvelumme pitää tuottaa asiakkaalle säästöjä tai mitattavaa lisäarvoa. Muuten yhteistyö ei kannata.

Olli Lehtovaara

Johtaja, teolliset palvelut

0400 628 571

olli.lehtovaara@soilfood.fi

Eljas Jokinen, Soifoodin toimitusjohtaja

Eljas Jokinen

Toimitusjohtaja

040 703 1442

eljas.jokinen@soilfood.fi


forms