Siirry pääsisältöön

Kanssamme rakennat kasvukuntoa ja kannattavuutta kokonaisvaltaisesti. Tuemme viljelijää tila- ja lohkokohtaisilla, kestävän maatalouden ratkaisuilla lannoituksessa, kalkituksessa ja maanparannuksessa. Autamme tuomaan ravinteet sekä maanparannusaineet peltoon oikeassa vaiheessa viljelykiertoa. Investoinnit ovat kannattavia niin viljelijälle, pelloille kuin ympäristöllekin.

Kannattavuutta ja kasvukuntoa viljelyyn sekä uusia sivuvirtoja hyötykäyttöön

Hiilinielujen myynti

Soilfoodin uudenlaisen toimintamallin kautta maanviljelijät saavat ensimmäistä kertaa mahdollisuuden myydä pelloillaan syntyviä hiilinieluja. Hiilinieluja syntyy, kun maan kasvukunnon parantamiseen käytetään Soilfoodin Maanparannuskuituja, ja kuitujen hiili sitoutuu maahan.

Lue lisää >>

Tehokkaat kalkit, orgaaniset lannoitteet ja maanparannusaineet

Kalkit

Kalkki pellolle

Korkeampi pH, parempi maan rakenne ja satotaso. Valitse kalkki pellolle lohkosi tarpeiden mukaan. Soilfood tarjoaa monipuolisen valikoiman tehokkaita kalkkeja, vuoden ympäri. Kysy hinta ja käyttömäärä myynnistämme!

Katso kalkkivalikoima
Kuidut

Maanparannus­kuidut

Multava maa on hyvän sadon perusta. Soilfoodin Maanparannuskuidut ovat tutkitusti tehokkain tapa lisätä maan multavuutta, parantaa veden- ja ravinteiden pidätyskykyä sekä mikrobiologista aktiivisuutta – niin tavanomaisessa kuin luomutuotannossa.

Katso maanparannuskuitujen valikoima
Lannoitteet

Lannoitteet

Soilfoodin orgaaniset kierrätyslannoitteet, Boostit, ravinneseokset ja ravinnelannokset nostavat satotasoja ja parantavat viljelyn kannattavuutta kestävästi. Lannoitteet käytetään sellaisenaan tai lietteen väkevöintiin.

Katso lannoitevalikoima
Muut tuotteet

Muut tuotteet

Varastointiin ja käsittelyyn.

Katso tuotteet
Pyydä tarjous maatalousmyynnistä

Kalkkivalikoima myös Viljelijän Avena Berneriltä

Soilfoodin kalkit saatavana valtakunnallisesti myös Viljelijän Avena Berneriltä.


Tutustu viljelijöiden tarinoihin

Maanviljelijä Visa Hongisto

Maanparannuskuiduilla maat kuntoon

Kouvolalainen Visa Hongisto huolestui peltojensa kunnosta 2010. – Meiltä oli myyty karja jo vanhempieni aikana hieman aiemmin. Karjanlannan puutteessa etenkin karkeiden hietamaidemme multavuus alkoi heiketä ja satotaso laskea. Keinolannoitteita tarvittiin entistä enemmän, hän muistelee.

Lue lisää
Salomo Vilén.

Maa palkitsee huolenpidosta

Sieviläisellä Vilénin luomutilalla sukupolvia yhdistää halu kehittää ja hakea parhaita käytäntöjä. Pelloille uutta kasvuvoimaa saatiin väkevöittämällä karjanlantaa Soilfood Boost -tuotteilla.

Lue lisää
Atte Mäkitalo viljelee tärkkelysperunaa Säkylässä.

Mäkitalon tilalla Säkylässä vahingossa tehty viljelykoe osoitti Boostin tehon

Atte Mäkitalon ja Saija Eerikkilä-Mäkitalon tilalla Säkylässä kasvatetaan broilereita ja harjoitetaan monipuolista kasvinviljelyä.

Lue lisää
Juuso Joona, agronomi, tutkija, Soilfoodin perustaja ja hallituksen jäsen.

Juuso Joona, Tyynelän tila Joutseno

Juuso Joona, agronomi ja Soilfoodin perustajajäsen, viljelee regeneratiivisin eli uudistavin viljelymenetelmin monipuolisesti peltoviljelykasveja Tyynelän tilallaan Joutsenossa. Viljelyssä on esimerkiksi luomusiemen- ja elintarvikeviljoja sekä -palko- ja -öljykasveja.

Lue lisää
Soilfood Soili-raelannoitteen suursäkkiä lastataan.

”Vierelässä pyritään maatalous­tuotantoon, joka kestää taloudellisesti ja ekologisesti”

”Isi! Isi! Nyt se tulee!” – Toisilla perheillä se on keväinen jäätelöauto, meillä se on lantakuski.

Lue lisää
Petri Suutari.

Petri Suutari, Kokemäki

Petri Suutari isännöi Yrjälän tilaa Kokemäen Tuomaalan kylässä. Tila on niin sanotusti siirtokarjalaistila ja Suutari on Satakuntaan muutetun tilan neljäs isäntä. Tuotantosuunnaltaan tila on tavanomainen.

Lue lisää

Tapio Anttila, Myrskylä

Tapio Anttila Tattarin tilalta Myrskylästä on toiminut luomutilan isäntänä vuodesta 2014 lähtien. Hän on tilan 13:tta sukupolvea ja järjestyksessä 14.isäntä. Puolet tilan pelloista sijaitsee Myrskylässä

Lue lisää

Ajankohtaista