Siirry pääsisältöön

Osaamista ja
tuotantopanoksia käyttöösi.

Kanssamme rakennat kasvukuntoa ja kannattavuutta kokonaisvaltaisesti. Tuemme viljelijää tila- ja lohkokohtaisilla ratkaisuilla lannoituksessa, kalkituksessa ja maanparannuksessa. Autamme tuomaan ravinteet sekä maanparannusaineet peltoon oikeassa vaiheessa viljelykiertoa. Investoinnit ovat kannattavia niin viljelijälle, pelloille kuin ympäristöllekin.


Ajankohtaista helmikuussa

Talvikalkki pellolle

Tilaa talvikalkit pellolle nyt!

Soilfood tarjoaa maan parhaimmat ratkaisut. Talvikalkituksessa se tarkoittaa monipuolista valikoimaa tehokkaita tuotteita sekä oikein ajoitettuja toimituksia. Tilaa kalkit hyvän sään aikana – toimitukset ja levitykset peltoon, kun sinulle sopii!

Ota yhteyttä ja kysy lisää >

Rekry: Me etsimme maan parhaimpia maatalousmyyjiä

Oletko sinä etsimämme maatalousmyynnin stara? Haluamme tarjota asiakkaillemme maan parhaimpia ratkaisuja ja palvelua. Vahvistamme myyntiämme ja etsimme kahta huipputekijää.

Katso ilmoitus ja lähetä hakemus >

Hivenravinteiden kimppatilaus käynnissä

Booria, sinkkiä, rikkiä, kuparia ja mangaania. Soilfood vastaa viljelijöiden toiveisiin ja järjestää jälleen luomuunkin soveltuvien rakeisten hivenravinteiden kimppatilauksen. 🌿 Lähde mukaan 28.2. mennessä.

Katso tuotteet, hinnat ja ohjeet >


Tutustu tuotevalikoimaan

Soilfood Rakennekalkkien neutralointikyky on korkea, minkä ansiosta kalkkia riittää pienempikin levitysmäärä.

Kalkit

Korkeampi pH, parempi maan rakenne ja satotaso. Valitse kalkki pellolle lohkosi tarpeiden mukaan. Soilfood tarjoaa monipuolisen valikoiman tehokkaita kalkkeja, vuoden ympäri.

Katso kalkkivalikoima
No

Maanparannus­kuidut

Maanparannuskuiduilla voidaan tehokkaasti nostaa orgaanisen aineksen määrää vähämultaisessa maassa. Runsaasti orgaanista ainesta sisältävässä maassa on hyvä rakenne, toimiva vesitalous sekä aktiivinen pieneliötoiminta ja se on helposti muokattavaa.

Katso maanparannuskuitujen valikoima

Lannoitteet

Soilfoodin orgaaniset kierrätyslannoitteet, Boostit, Ravinneseokset ja Ravinnelannokset nostavat satotasoja ja parantavat viljelyn kannattavuutta kestävästi. Lannoitteet käytetään sellaisenaan tai lietteen väkevöintiin.

Katso lannoitusvalikoima
Soilfoodin kautta saat laadukkaat SealEcon allaskumit lietealtaan rakentamiseen.

Muut tuotteet

Varastointiin ja käsittelyyn.

Katso tuotteet
Katso koko tuotevalikoimamme

Kalkkivalikoima myös Viljelijän Avena Berneriltä

Soilfoodin kalkit saatavana valtakunnallisesti myös Viljelijän Avena Berneriltä.

Viljelykierto­lannoitusmalli

Tarpeenmukainen lannoitus, hyvä satotaso.


Tutustu viljelijöiden tarinoihin

Tapio Anttila, Myrskylä

Tapio Anttila Tattarin tilalta Myrskylästä on toiminut luomutilan isäntänä vuodesta 2014 lähtien. Hän on tilan 13:tta sukupolvea ja järjestyksessä 14.isäntä. Puolet tilan pelloista sijaitsee Myrskylässä

Lue lisää
Petri Suutari.

Petri Suutari, Kokemäki

Petri Suutari isännöi Yrjälän tilaa Kokemäen Tuomaalan kylässä. Tila on niin sanotusti siirtokarjalaistila ja Suutari on Satakuntaan muutetun tilan neljäs isäntä. Tuotantosuunnaltaan tila on tavanomainen.

Lue lisää

Ajankohtaista