fbpx
Siirry pääsisältöön

Soilfoodin tavoitteena on korvata neitseellisiä raaka-aineita kierrätetyillä paljon ja nopeasti. Jalostamme teollisuuden sivuvirroista laadukkaita tuotteita niin maanviljelijöille kuin teollisuudelle. Näin luomme maailmaa, jossa luonnonvaroja käytetään viisaasti.

Soilfood on kasvuyritys, joka luo uudenlaista kiertotaloutta ja joka toimii osana ruokaketjua. Laatupäällikön tehtävä Soilfoodilla onkin poikkeuksellisen monipuolinen ja laaja: hän tekee tiivistä yhteistyötä niin raaka-ainehankinnan, myynnin kuin operaatioidenkin kanssa varmistaen, että tuotteet ja toiminta ovat korkealaatuisia ja lainsäädännön vaatimusten mukaisia ketjun kaikissa vaiheissa.

Erityisiä painopisteitä laatupäällikön työssä ovat tuotteiden laatu ja viranomaisvelvoitteet, toiminnan luvat ja viranomaismenettelyt sekä operatiivisen toiminnan valmistelu, suunnittelu ja käynnistäminen uusiin raaka-ainelähteisiin liittyen. 

Laatupäällikkö vastaa Soilfoodin ISO 9001 ja ISO 14001 mukaisesta laatu- ja ympäristöjärjestelmästä sekä siihen liittyvistä vuosittaisista auditoinneista, omavalvonnasta sekä tuotteiden laadunvalvonnan ja laatudokumentaation järjestämisestä. Laatupäällikkö tukee koko organisaatiota lainsäädännön velvoitteiden soveltamiseen liittyvissä kysymyksissä.

Mitä odotamme:

Eduksi katsotaan ISO 9001- ja 14001-standardien tuntemus, kemikaalien käytönvalvojan pätevyys sekä prosessiteollisuuden tuntemus.

Mitä tarjoamme?

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen rekry@soilfood.fi 18.12.2022 mennessä. Hae heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työ alkaa vanhempainvapaan sijaisuudella 1.2.2023–31.1.2024. Tämän jälkeenkin hyvälle tekijälle on paikka kasvavassa organisaatiossa.

Lisätiedot:
Veli-Pekka Salonen
Johtaja, operaatiot-yksikkö
p. 040 744 6529
veli-pekka.salonen@soilfood.fi

Jaa

Lue myös