fbpx
Siirry pääsisältöön

Soilfoodin tavoitteena on tarjota kiertotalouden kilpailukykyisimmät tuotteet ja ratkaisut. Tätä tavoitetta edistämään perustettiin vuoden 2023 alussa Teknologia, ja innovaatiot -yksikkö, jonka tavoitteena on tunnistaa uusia hyödynnettäviä teollisuuden sivuvirtoja sekä nostaa kiertotalousratkaisujen kilpailukykyä. Nyt etsimme yksikköömme 1–2 projektipäällikköä vetämään ja toteuttamaan strategisia kehitysprojektejamme

Soilfood jalostaa teollisuuden sivuvirroista lannoitteita ja maanparannusaineita maatiloille sekä raaka-aineita teollisuudelle. Teknologia ja innovaatiot -yksikön tehtävä on uusien, kilpailukykyisten ratkaisujen luominen, jotta entistä useammat sivuvirrat pystytään jalostamaan hyötykäyttöön. Lukuisten kehitysprojektien kautta yksikkö luo uusia, korkea-arvoisempia sekä skaalattavia ratkaisuja ja tuotteita.

Haemme nyt joukkoomme yhtä tai kahta uutta PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vetämään ja toteuttamaan strategisia kehitysprojektejamme.

Soilfoodin organisaatiossa projektipäällikön rooli on selkeä, mutta monipuolinen: pääset johtamaan itsenäisesti sinulle nimettyjä kehitysprojekteja alusta loppuun sekä ottamaan roolia ratkaisujen kehittämisessä, investointien suunnittelussa, rahoituksen järjestämisessä ja konkreettisten lopputulosten viemisessä käytäntöön. Apunasi ja tukenasi on Soilfoodin rautaiset kiertotalouden osaajat niin teollisuuden kuin maatalouden alalta.

Mitä odotamme sinulta?

Taustasi voi olla laajasti monelta eri alalta, mutta olennaista on, että osaat sekä tiedollisesti että taidollisesti johtaa projekteja hyviin tuloksiin. Tärkeää on, että osaat resursoida ja johtaa itsesi lisäksi myös muiden tekemistä ja pidät langat käsissäsi projektien venyessä ja muuttuessa muotoaan matkan varrella.

Innostut pienistä ja nopeista projekteista siinä missä isoista lippulaivahankkeistakin. Osaat nähdä metsän puilta ja keskittyä olennaiseen tavoitteen saavuttamiseksi ajallaan.

Kiertotalouden laajentuminen vaatii kannattavien ja houkuttelevien ratkaisujen luomista. Emme odota sinun jo tullessasi tietävän kaikkea kiertotaloudesta ja sivuvirtojen hyödyntämisestä, vaan lupaamme kattavan perehdytyksen ja osaavien kollegoiden tuen.

Projektipäällikön tehtävä ja Teknologia ja innovaatiot -yksikkö ovat Soilfoodissa uusia. Pääset mukaan kovassa vauhdissa olevaan tiimiin.

Mitä tarjoamme sinulle?


Kiinnostus olla mukana muutoksessa ja edelläkävijyydessä yhdistää Soilfoodilaisia!

Projektipäällikön työ vaatii valmiutta matkustaa Suomessa ja säännöllisiä käyntejä toimistolla Tampereella. Projektit voivat toisinaan viedä sinut myös Ruotsiin kehittämään Soilfood Ab:n toimintaa. Vastapainoksi voit halutessasi tehdä merkittävän osan työstäsi etänä! Projektipäällikkö raportoi CTO:lle.

Lähetäthän hakemuksen 5.3.2023 mennessä osoitteeseen https://recruitcrm.io/apply/16753232118370004741rcS
Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Taito Research Oy:n kanssa.

Tunnistatko itsesi? Jos kyllä, niin ole matalalla kynnyksellä yhteydessä ja jutellaan lisää! https://recruitcrm.io/apply/16753232118370004741rcS

Olli Lehtovaara
CTO
Soilfood Oy
+358 400 682 571
olli.lehtovaara@soilfood.fi

Mikko Keskinen
Taito Research Oy
+358 40 610 7896
mikko.keskinen@taitoresearch.com

Jaa

Lue myös