fbpx
Siirry pääsisältöön

Etsimme operaattoria vanhempainvapaan sijaisuuteen lokakuun 2023 alusta alkaen. Operaatiot-yksikkö vastaa Soilfoodin päivittäisestä palveluntuotannosta, johon kuuluu koko tuotantoketju teollisuudesta maatiloille. 

Soilfoodin tavoitteena on korvata neitseellisiä raaka-aineita kierrätetyillä paljon ja nopeasti. Jalostamme teollisuuden sivuvirroista laadukkaita tuotteita niin maanviljelijöille kuin teollisuudelle. Näin luomme maailmaa, jossa luonnonvaroja käytetään viisaasti. 

Me haluamme tarjota asiakkaillemme maan parhaimpia ratkaisuja ja palvelua. Meillä asiakas on aina keskiössä, ja operaattorina sinulla on merkittävä rooli palveluiden sujuvuudessa ja asiakastyytyväisyydessä. 

Operaattori vastaa nimetyistä teollisista sopimusasiakkaista sekä heidän sivuvirtojensa jalostuksesta aina siihen asti, kun valmiit tuotteet levitetään maatalousasiakkaiden pelloille. Tämän tuoteputken hallinta tarkoittaa päivittäistä yhteydenpitoa asiakkaisiin sekä teollisuudessa että maataloudessa. Tehtävässä onnistumista edesauttaa kokemus tuotannon suunnittelusta, laadunhallinnasta tai logistiikkaosaamisesta. Lisäksi kokemus teollisesta tuotannosta tai maatalouden käytännöntöistä katsotaan eduksi. Käsissäsi pysyy samaan aikaan myös laaja urakoitsijaverkosto. 

Työskentelytapasi on ennakoiva sekä määrätietoinen – tätä vaaditaan, kun synkronoit jalostus-, kuljetus- ja levittäjäurakoitsijoiden aikatauluja. Ymmärrät kokonaisuuden, mutta kiinnität huomiota yksityiskohtiin. Ajattelet eurot ja tehokkuus edellä. Pystyt hakemaan parhaimmat ratkaisut muuttuvissa tilanteissa ja työskentelemään pitkäjänteisesti.  

Soilfood on kehittyvä ja kasvava yritys, jossa pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja sen kehittämiseen. Tehtävä vaatii välillä matkustamista. 

Mitä odotamme sinulta? 

Mitä Soilfood tarjoaa sinulle: 

Haluamme kuulla sinusta! 

Lähetä hakemus ja CV mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.9.2023 mennessä osoitteeseen rekry@soilfood.fi. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätiedot: 

 
Jäikö jotain kysyttävää? Soita Veli-Pekalle 18.9. klo 12–15 tai 21.9 klo 13–15. 

Veli-Pekka Salonen 

Johtaja, operaatiot-yksikkö 

040 744 6529 
veli-pekka.salonen@soilfood.fi 

Jaa

Lue myös