fbpx
Siirry pääsisältöön

Soilfood on kiertotalousyritys, jonka tavoitteena on korvata neitseellisiä raaka-aineita kierrätetyillä, paljon ja nopeasti. Jalostamme teollisuuden sivuvirroista tuotteita maatiloille ja teollisuudelle. Kumppaneidemme kanssa luomme maailmaa, jossa kierrätämme ja käytämme luonnonvaroja viisaasti. Haluatko mukaan?

Etsimme markkinoinnin ja viestinnän yksikköömme ammattilaista, joka laadukkaalla suunnittelulla ja sisällöillä saa tarinamme lentämään ja tekee sen kuulluksi.

Me olemme alamme edelläkävijä. Uuden luomisessa korostuu rohkeus kokeilla ja halu oppia uutta. Meitä Soilfoodilaisia yhdistää halu olla mukana tekemässä muutosta parempaan.

Oletko se sinä?

Soilfoodin markkinoinnin asiantuntijana pääset rakentamaan pitkäjänteisesti kasvuyrityksen brändiä ja tunnettuutta markkinointiviestinnän keinoin sekä Suomessa että Ruotsissa.

Toivomme, että olet paitsi taitava kirjoittaja ja sisällöntuottaja, osaat myös katsoa markkinoinnin kokonaisuuksia niin lyhyellä kuin pidemmällä aikavälillä. Ymmärrät markkinoinnin roolin liiketoiminnan tavoitteiden tukena. Kokemuksesi kautta tiedät hyvin, miten eri digimarkkinointikanavat toimivat ja miten niistä saa parhaat tehot irti. Osaat hyödyntää dataa monipuolisesti sisällöntuotannon taustana.

Mitä työ pitää sisällään?

Työsi tukenasi ovat kiertotalouden ja myynnin asiantuntijamme sekä markkinoinnin kumppanimme Suomessa ja Ruotsissa.

Mitä Soilfood tarjoaa sinulle?

Työssäsi sinua auttaa tehtävään soveltuva koulutus ja monipuolinen kokemus. Erinomainen suomen ja englannin kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiseen.

Markkinoinnin asiantuntijan työ vaatii säännöllisiä käyntejä toimistolla Tampereella. Halutessasi voit tehdä merkittävän osan työstäsi etänä!

Haluamme kuulla sinusta!
Lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.3. mennessä osoitteeseen rekry@soilfood.fi

Lisätiedot:Mari Jokinen
markkinointi- ja viestintäjohtaja
050 317 0316
mari.jokinen@soilfood.fi

Jaa

Lue myös