fbpx
Siirry pääsisältöön

Sitra listasi inspiroivia ja uraauurtavia kiertotalousratkaisuja ympäri maailman. Kaikkiaan kuudelta mantereelta listalle nostettiin 39 kannattavaa, lupaavaa, skaalautuvaa ja vaikuttavaa ratkaisua. Soilfood on mukana listauksella.

– Me olemme lähteneet alusta asti siitä, että toimintamme on ei pelkästään ”kestävää”, vaan uudistavaa. Samalla luomme ja tuotamme merkittävää lisäarvoa kumppaneillemme teollisuudessa ja maataloudessa. Kiertotalous kun ei ole kierrättämistä, vaan siihen liittyy olennaisesti myös talous, lisäarvo ja kannattavat ratkaisut. On kunnia tulla listatuksi inspiroivana esimerkkinä tästä, sanoo toimitusjohtaja Eljas Jokinen.

Listauksen julkistaminen liittyy tällä viikolla järjestettävään virtuaaliseen World Circular Economy Forumiin, joka tuo yhteen jopa tuhannet liike-elämän johtajat, päättäjät ja asiantuntijat yli sadasta maasta keskustelemaan tämän hetken parhaista kiertotalousratkaisuista. Vuodesta 2016 Sitra on koonnut listaa kiinnostavimmista suomalaisista kiertotalousratkaisuista.

39 inspiring solutions from around the globe.
Image: Annette Ekengren / Sitra

39 inspiring solutions from around the globe

Discover some of the most inspiring examples of circular economy innovations from around the world. Take a closer look!

Check out all solutions >>

Harnessing industrial side streams to regenerative agricultural solutions

By recycling industrial by-products into soil improvers, fertilisers, and agricultural lime, Soilfood reduces greenhouse gas emissions.

Our Solution Card >>


Jaa

Lue myös