fbpx
Siirry pääsisältöön

Soilfoodin laatu- ja ympäristöpolitiikka kattaa kaiken toiminnan Soilfoodin sisällä, sekä koko toimintaketjussa. Soilfoodin tahtotila on parantaa toimintaansa jatkuvasti ja laadun sekä ympäristönäkökohtien seuranta ja mittaus on avain tähän. Arvomme ovat laatu- ja ympäristöjärjestelmämme perusta ja ne määrittävät suunnan kaikelle tekemiselle.

Toimimme kestävän kehityksen mukaisesti: Pyrimme turvaamaan riittävät resurssit myös tuleville sukupolville. Autamme yrityksiä saavuttamaan päästö- ja kierrätystavoitteitaan sekä parannamme viljelymaan kasvukuntoa korkealaatuisilla, turvallisilla ja ilmastoystävällisillä tuotteilla. Tuomme laadukkaan tutkimuksen avulla markkinoille uusia, maan kasvukuntoa parantavia ja luonnonvaroja säästäviä ratkaisuja. Toimintamme ja tuotteemme perustuu todennettuun tietoon.

Soilfoodin työntekijät ovat motivoituneita asiantuntijoita. He ymmärtävät laadukkaan toiminnan merkityksen ja tietävät, mitä laatu tarkoittaa heidän työssään ja mitä ympäristönäkökohtia työssä on otettava huomioon. Soilfoodin johto on sitoutunut toiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja luo edellytykset laadukkaaseen toimintaan. Meille maaperän, ilmaston ja vesistöjen tilan parantaminen on sydämen asia.

Eljas Jokinen
Toimitusjohtaja
Soilfood Oy