fbpx
Siirry pääsisältöön

Uudenlaisen Wälly Kuivikekuidun tuotanto on käynnistetty suunnitellusti ja tuotteen toimitukset aloitetaan lähipäivinä. – Tuoteominaisuuksiin tehtiin vielä tuotannon käynnistyksen yhteydessä viilauksia, joiden vuoksi kuivikekuitu on hieman karkeampaa kuin tuotteen lanseerauksen yhteydessä käytetyissä tuotekuvissa. Teknisiltä ominaisuuksiltaan Wälly on ennallaan, sanoo projektipäällikkö Ossi Kinnunen.

– Tuotanto käynnistyi suunnitellusti. Teimme vielä käynnistyksen yhteydessä viimeisiä testejä ja tarkennuksia tuotelaatuun, kertoo projektipäällikkö Ossi Kinnunen.

Tehdyt muutokset vaikuttivat kuivikekuidun rakenteeseen ja tuote päätettiin jättää hieman karkeammaksi.

– Kuivikekuidun tekniset ominaisuudet ovat luvatut, jopa paremmat, sillä karkeampi tuote on käytännössä pölyämätön. Erityisesti isoilla eläimillä, hevos- ja karjatilojen käytössä karkeampi kuiviketuote toimii hienompaa paremmin, sanoo Kinnunen.

– Lanseerauksessa käytetyt tuotekuvat oli tehty Wällyn pilottierästä. Tuotannosta valmistuvan tuotteen ulkonäkö eroaa sen verran pilotista, että päätimme kuvata Wällyn uusiksi. Vaikka asiakkaamme arvostavat tuotteen teknisiä ominaisuuksia ulkonäköä enemmän, on meille tärkeää, että tuotekuvamme vastaavat todellisuutta, sanoo markkinointijohtaja Mari Jokinen.

Kuiviketuotteiden kehittäminen ei lopu Wällyn tuotantoon, vaan uutta kehitetään tästäkin eteenpäin.

– Kehitämme edelleen tuotetta ja sen ominaisuuksia. Testaamme myös uusia raaka-aineita, jotta voimme tarjota tuotantotiloille uusia ratkaisuja, Kinnunen kertoo.

Lisätiedot:

Ossi Kinnunen

projektipäällikkö

0400 516 929
ossi.kinnunen@soilfood.fi

Aki Laaksonen

tuoteryhmäpäällikkö, kuivikkeet

040 861 9668
aki.laaksonen@soilfood.fi

Jaa

Lue myös