Soilfoodin maanparannuskuiduilla on avainlippu-merkki. Kuvassa kämmenillä kasa niukkarainteista Soilfood Nollakuitua.
Maanparannuskuiduilla voidaan tehokkaasti nostaa orgaanisen aineksen määrää vähämultaisessa maassa. Runsaasti orgaanista ainesta sisältävässä maassa on hyvä rakenne, toimiva vesitalous sekä aktiivinen pieneliötoiminta ja se on helposti muokattavaa.

Tuotteet

Soilfood Ravinnekuidut

Soilfood Ravinnekuidut ovat metsäteollisuuden sivutuotteista jalostettuja ravinnepitoisia maanparannusaineita, joilla lisätään maaperään merkittävä määrä eloperäistä ainetta ja parannetaan näin muokattavuutta, kuivuuden sietokykyä sekä pieneliöstön toimintaa. Soilfood Ravinnekuidut sisältävät merkittäviä määriä pää-, sivu- ja hivenravinteita. Liukoisessa muodossa olevat ravinteet ovat nopeasti kasvien käytettävissä. Orgaanisessa muodossa olevat ravinteet eivät ole huuhtoutumisherkkiä, vaan ovat kasvien käytettävissä koko kasvukauden ajan. Soilfood Ravinnekuitu auttaa myös vähentämään jo pellossa olevien ravinteiden mahdollista huuhtoumariskiä. Soilfood Ravinnekuidut soveltuvat erinomaisesti levitettäväksi nurmelle, ennen syyskasvien kylvöä tai sängelle mullattavaksi. Soilfood Ravinnekuidut soveltuvat myös luomuviljelyyn.

Soilfood Nollakuidut

Soilfood Nollakuidut ovat niukkaravinteisia maanparannusaineita, jotka sisältävät kalsiumkarbonaattia. Eloperäisen aineksen lisäyksen ohella niiden avulla voidaan hallita maan happamuutta. Soilfood Nollakuidut soveltuvat myös luomuviljelyyn.