fbpx
Siirry pääsisältöön

Luotettava, asiantunteva ja innovatiivinen. Näin teolliset asiakkaat luonnehtivat Soilfoodia asiakastyytyväisyystutkimuksessa. – Useampikin asiakas tiivisti yhteistyön sanoilla ”homma toimii”. Saimme kokonaisarvosanan 4 tai 5 peräti 96 % vastaajista. Asiakastyytyväisyys on nostettu korkealla tasolle ja se on onnistuttu pitämään siellä vuodesta toiseen, luonnehtii johtaja Olli Lehtovaara Soilfoodin teollisista palveluista.

Kaikista kyselyyn vastanneista teollisuuden edustajista 76 % arvioi yhteistyön Soilfoodin kanssa parantavan liiketaloudellisia tavoitteiden toteutumista. Toiminnassa kiiteltiin erityisesti ammattitaitoa, palvelualttiutta, luotettavuutta sekä nopeaa reagointia yhteydenottoihin.

– On ollut hienoa huomata, miten ekologisuuden merkitys kasvaa vuosi vuodelta. Sivuvirtojen vastuullinen ja arvojen mukainen hyötykäyttö koetaan nyt tärkeimmäksi palveluksi. Se nousi tänä vuonna kärkeen ohi viranomais- ja lakivelvoitteista huolehtimisen, Lehtovaara toteaa.

Innovatiivinen suunnannäyttäjä

Kokemus innovatiivisuudesta näkyi tutkimuksen tuloksista. Peräti 74 % vastaajista luonnehti Soilfoodin olevan markkinan suunnannäyttäjä.

– Alusta asti tavoitteemme on ollut luoda uutta. Soilfood perustettiin, kun ymmärsimme, että vain laaja teollinen mittakaava voisi johtaa merkittävään muutokseen maatalouden tuotantopanosten valmistuksessa ja teollisuuden materiaalitehokkuudessa. On hienoa nähdä, että asiakkaat tämän näkevät ja sitä arvostavat, sanoo toimitusjohtaja Eljas Jokinen.

Tänä vuonna Soilfood muun muassa lanseerasi uuden toimintamallin, jonka myötä suomalaisilla pelloilla syntyvät hiilinielut tuodaan myyntiin ensimmäistä kertaa. Hiilinieluja syntyy, kun maanviljelijä käyttää teollisuuden sivuvirroista jalostettuja maanparannuskuituja maan kasvukunnon parantamiseen.  

Lisätiedot:

Olli Lehtovaara

Johtaja, teolliset palvelut

0400 682 571 

olli.lehtovaara@soilfood.fi

Eljas Jokinen, Soifoodin toimitusjohtaja

Eljas Jokinen

Toimitusjohtaja

040 703 1442

eljas.jokinen@soilfood.fi

Jaa

Lue myös