fbpx
Siirry pääsisältöön

HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT. Me haluamme tehdä asiat parhaalla mahdollisella tavalla. Saman mahdollisuuden tarjoamme asiakkaillemme teollisuudessa ja maatiloilla. Soilfood etsii nyt tiimiinsä operatiivista johtajaa, jonka vastuulle kuuluu Soilfoodin päivittäinen operatiivinen toiminta.

Soilfood jalostaa korkealaatuisia lannoitteita ja maanparannusaineita hyödyntäen teollisuuden sivuvirtoja. Yhdistämme teollisuuden prosessiosaamisen, tehokkaan logistiikan sekä agronomisen tietotaidon. Tuotteidemme ja toimintamalliemme taustalla on jatkuva tutkimus- ja kehitystyö.

Operatiivisena johtajana vastaat yhdessä tiimin kanssa n. 10 meur toiminnan operatiivisesta kokonaisuudesta, joka sisältää:

  • raaka-aineiden vastaanoton ja teollisten asiakkaiden palveluntuotannon
  • tuotannon suunnittelun, tuotteiden jalostamisprosessit ja varastoinnin
  • raaka-aineiden ja lopputuotteiden logistiikan
  • lopputuotteiden levitykset maatalousasiakkaiden pelloille
  • hankinnat ja alihankkijaverkoston.
  • COO vastaa lisäksi laadunvalvonnasta, lainsäädännöstä ja yhtiön ympäristö- johtamisjärjestelmästä.

Meillä on kunnianhimoinen kasvustrategia ja toiminnan laajentuessa pystyt johtamaan ja kehittämään operatiivista toimintaa strategian vaatimalla tavalla. Operatiivinen johtaja kuuluu johtoryhmään ja raportoi toimitusjohtajalle.

Operaatio pyörii jo Suomessa ja vuosittain vastaanotamme ja jalostamme yli 300 000 t teollisuuden sivutuotteita korkea-arvoisiksi lannoite- ja maanparannusaineiksi, yli 40 teollisuusasiakkaaltamme. Toiminta Ruotsissa on käynnistymässä ja vastuullasi olisi myös kansainvälisen operatiivisen toiminnan kehittäminen ja johtaminen.

Etsimme henkilöä, joka kykenee hallitsemaan isoja kokonaisuuksia, mutta kiinnostuu myös pienistä yksityiskohdista. Olet vastuunkantaja ja osaat delegoida. Sinulla on hyvä numeropää, olet tarkka ja kustannusorientoitunut ajattelutapa on sinulle luontevaa.

Tarjoamme erittäin hyvän työyhteisön sekä merkityksellisen työn, jossa luomalla kiertotaloutta hillitään ilmastonmuutosta sekä rakennetaan kestävää ruokaketjua.

Soilfood tarjoaa:

Kiinnostus olla mukana muutoksessa ja edelläkävijyydessä yhdistää Soilfoodilaisia!

Lähetäthän hakemuksen 21.3.2021 mennessä Taito Researchin rekrytointijärjestelmään
https://recruitcrm.io/apply/10646816?source=Jobspage
Aloitamme haastattelut ennen hakuajan loppumista.


Tunnistatko itsesi?

Jos kyllä, niin ole matalalla kynnyksellä yhteydessä ja jutellaan lisää!  Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Taito Research Oy:n kanssa.

Eljas Jokinen
CEO
Soilfood Oy
+358 40 703 1442
Torstaina 4.3 klo 13–15 ja 10.3. klo 9–11

Mikko Keskinen
Senior Researcher
Taito Research Oy
+358 40 610 7896
mikko.keskinen@taitoresearch.com
Muut ajat poislukien viikko 9

Jaa

Lue myös