fbpx
Siirry pääsisältöön

HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT. Me haluamme tarjota asiakkaillemme maan parhaimpia ratkaisuja ja palvelua. Toimintamme kasvaessa ja laajentuessa etsimme nyt operaattoria vahvistamaan operatiivista yksikköä. Yksikkö vastaa Soilfoodin päivittäisestä palveluntuotannosta, johon kuuluu koko tuotantoketju teollisuudesta maatiloille.

Soilfood jalostaa korkealaatuisia lannoitteita ja maanparannusaineita hyödyntäen teollisuuden sivuvirtoja. Yhdistämme teollisuuden prosessiosaamisen, tehokkaan logistiikan sekä agronomisen tietotaidon.

Meillä asiakas on aina keskiössä. Operaattorina sinulla on merkittävä rooli palveluiden sujuvuudessa ja asiakastyytyväisyydessä.

Operaattori vastaa nimetyistä teollisista sopimusasiakkaista sekä heidän sivuvirtojensa jalostuksesta aina siihen asti, kun valmiit tuotteet levitetään maatalousasiakkaiden pelloille. Tämän tuoteputken hallinta tarkoittaa päivittäistä yhteydenpitoa asiakkaisiin sekä teollisuudessa että maataloudessa. Tehtävässä onnistumista edesauttaa kokemus tuotannon suunnittelusta, laadunhallinnasta tai logistiikkaosaamisesta. Lisäksi kokemus teollisesta tuotannosta tai maatalouden käytännöntöistä katsotaan eduksi. Käsissäsi pysyy samaan aikaan myös laaja urakoitsijaverkosto.

Työskentelytapasi on ennakoiva sekä määrätietoinen – tätä vaaditaan, kun synkronoit jalostus-, kuljetus- ja levittäjäurakoitsijoiden aikatauluja. Ymmärrät kokonaisuuden, mutta kiinnität huomiota yksityiskohtiin. Ajattelet eurot ja tehokkuus edellä. Pystyt hakemaan parhaimmat ratkaisut muuttuvissa tilanteissa.

Sinulla on lehmän hermot.

Soilfood on kehittyvä ja kasvava yritys, jossa pääset vaikuttamaan omaan työhösi ja sen kehittämiseen. Tehtävä vaatii välillä matkustamista.

Mitä odotamme sinulta?

  • usean vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta
  • paineensietokykyä ja tarkkuutta myös tiukoissa tilanteissa
  • hyvää asiakaspalveluasennetta
  • kustannustehokkuutta korostavaa ajattelumallia

Mitä Soilfood tarjoaa sinulle:

Lähetä hakemus ja CV 30.4.2021 mennessä osoitteeseen rekry@soilfood.fi


Tunnistatko itsesi?

Jos kyllä, niin ole matalalla kynnyksellä yhteydessä ja jutellaan lisää! 

Nina Paloposki
Johtaja, logistiikka
+358 40 169 3030
Torstaina 8.4. klo 9–10
Perjantaina 9.4. klo 12–13
Tiistaina 27.4. klo 10–11

Eljas Jokinen
CEO
+358 40 703 1442
Tiistaina 13.4. klo 10-12

Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@soilfood.fi


Jaa

Lue myös