fbpx
Siirry pääsisältöön

Pohjoismainen kiertotalousyritys Soilfood on toimintansa aikana jalostanut teollisuuden sivuvirroista yli 1 000 000 tonnia tuotteita maatiloille ja teollisuuteen. Kiertotaloudessa mitataan operatiivinen suorituskyky. Etsimmekin nyt operaatio-yksikköömme operaattoria, jolla pysyvät langat käsissä ja pää kylmänä. 

Soilfoodin tavoitteena on korvata neitseellisiä raaka-aineita kierrätetyillä paljon ja nopeasti. Jalostamme teollisuuden sivuvirroista laadukkaita tuotteita niin maanviljelijöille kuin teollisuudelle. Näin luomme maailmaa, jossa luonnonvaroja käytetään viisaasti. 

Toimintamme laajentuessa etsimme OPERAATTORIA, KOMPOSTOINTIOSAAJAA. Tehtävä sijoittuu Operaatiot-yksikköön, joka vastaa Soilfoodin koko tuotantoketjusta teollisuudesta jalostukseen ja loppuasiakkaille asti.  

Operaattori, kompostointiosaaja vastaa nimetyistä teollisista sopimusasiakkaista sekä heidän sivuvirtojensa jalostuksesta aina siihen asti, kun valmiit tuotteet toimitetaan asiakkaille. Tämän tuoteputken hallinta tarkoittaa päivittäistä yhteydenpitoa asiakkaisiin sekä teollisuudessa että maataloudessa. Meillä asiakas on aina keskiössä, ja operaattorina sinulla on merkittävä rooli palveluiden sujuvuudessa ja asiakastyytyväisyydessä. 

Tehtävässä onnistumista edesauttaa: 

Työhön sisältyy kompostointiosaajan tehtävä, jossa pääset hyödyntämään käytännön kompostointiosaamistasi toiminnan kehittämiseen aina laboratoriomittakaavasta kentälle asti, yhteistyössä laatuorganisaation ja kehitysyksikkömme kanssa. Osaamisesi kautta sinulla on kyky analysoida toimintaa kentällä ja tunnistaa kannattavia ratkaisuja.  

Mitä Soilfood tarjoaa sinulle:  

Haluamme kuulla sinusta!

Lähetäthän hakemuksen 14.1.2024 mennessä osoitteeseen https://careers.choicehr.fi/jobs/3469303-operaattori-kompostointiosaaja 

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Choice HR Oy:n kanssa.

Hae heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kysy lisätietoja! 

Veli-Pekka Salonen
kaupallinen johtaja
Soilfood Oy
p. 040 744 6529 
veli-pekka.salonen@soilfood.fi 

Soittoajat Veli-Pekalle: keskiviikko 3.1. klo 13–15, perjantai 5.1. klo 12–14 tai keskiviikko 10.1. klo 13–14, muina aikoina:

Mikko Keskinen
Chief Customer Officer
Choice Oy
p. 040 595 4510
mikko.keskinen@choicehr.fi

Jaa

Lue myös