fbpx
Siirry pääsisältöön

HAKUAIKA PÄÄTTYNYT. Me haluamme tehdä asiat parhaalla mahdollisella tavalla. Saman mahdollisuuden tarjoamme asiakkaillemme teollisuudessa ja maatiloilla. Etsimme nyt MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ vahvistamaan palvelumyyntiämme teollisuuteen.

Soilfood jalostaa korkealaatuisia lannoitteita ja maanparannusaineita hyödyntäen teollisuuden sivuvirtoja. Vuonna 2021 vastaanotimme ja jalostimme yli 300 000 tonnia teollisuuden sivuvirtoja, yli 40 teollisuusasiakkaaltamme Pohjoismaissa. Muun muassa maailman johtavat metsä- ja bioenergiateollisuuden toimijat luottavat palveluihimme, kuin myös elintarviketeollisuus ja biokaasulaitokset. Olemme palkittu kasvuyritys, ja toteutamme hiilinegatiivista kiertotaloutta käytännössä.

Meillä on kunnianhimoinen kansainvälistymisen ja kasvun strategia. Haemme nyt myyntipäällikköä vahvistamaan sekä uusasiakashankintaa että olemassa olevia asiakkuuksia Suomessa. Teollinen myynti on kasvumme moottori ja haluamme sinut mukaan!

Taustasi voi olla myyntityössä tai asiantuntijatehtävissä. Tärkeää on, että loistat asiakasrajapinnassa, innostut lisäarvon luomisesta ja sinulla on vahvat neuvottelutaidot. Osaat myydä mutta myös rakentaa pitkäjänteisiä asiakassuhteita ja kumppanuuksia, jotka ovat kannattavia kaikille.

Soilfood yhdistää teollisuuden prosessiosaamisen tehokkaaseen logistiikkaan, tutkimukseen ja kehitykseen sekä agronomiseen tietotaitoon. Siksi emme odota, että jo tullessasi tiedät kaiken kiertotaloudesta ja sivuvirtojen hyödyntämisestä, vaan lupaamme kattavan perehdytyksen ja osaavien kollegoiden tuen. Työssäsi teet tiivistä yhteistyötä mm. operaatiot-yksikön, T&K:n ja maatalousmyynnin kanssa.

Tehtävä on Soilfoodissa uusi ja yritys on voimakkaassa kasvussa, joten myyntipäällikkönä pääset kehittämään omaa tehtävääsi ja mukaan kasvavaan sekä kehittyvään tiimiin. Meillä jokainen tehtävä on tärkeä ja vaikuttaa koko yrityksen onnistumiseen.

Myyntipäällikön työ vaatii valmiutta matkustaa Suomessa ja säännöllisiä käyntejä toimistolla Tampereella. Vastapainoksi voit halutessasi tehdä merkittävän osan työstäsi etänä. Myyntipäällikkö kuuluu teollinen myynti -yksikköön ja raportoi teollisen myynnin johtajalle.

Mitä Soilfood tarjoaa sinulle:

Kiinnostus olla mukana muutoksessa ja edelläkävijyydessä yhdistää Soilfoodilaisia!

Lähetäthän hakemuksen 30.1.2022 mennessä osoitteeseen https://recruitcrm.io/apply/16418926930360004741VvD Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Taito Research Oy:n kanssa.

Tunnistatko itsesi? Jos kyllä, niin ole matalalla kynnyksellä yhteydessä ja jutellaan lisää! 

Olli Lehtovaara
Soilfood Oy / Johtaja, teollinen myynti
+358 400 682 571
olli.lehtovaara@soilfood.fi

Mikko Keskinen
Senior Researcher
Taito Research Oy
+358 40 610 7896
mikko.keskinen@taitoresearch.com

Jaa

Lue myös