fbpx
Siirry pääsisältöön

Soilfood on pohjoismainen kasvuyritys, jossa työtä ohjaa halu muuttaa maailmaa ja rohkeus haastaa totuttuja tapoja. Tavoitteemme on korvata neitseellisiä raaka-aineita kierrätetyillä paljon ja nopeasti. Jalostamme teollisuuden sivuvirroista laadukkaita uusioraaka-aineita teollisuudelle ja tuotantopanoksia maatiloille. Näin luomme maailmaa, jossa rajallisia luonnonvaroja käytetään viisaasti. 

Olemme kasvaneet kannattavasti läpi koko yrityksen historian, kulkeneet edellä ja kehittäneet uutta. Syksyllä 2023 lanseerasimme Newera-uusioraaka-aineiden sarjan teollisuudelle. Nyt etsimme MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ tekemään ja kehittämään Newera-tuotemyyntiä teollisuuteen.

Mitä työ pitää sisällään?

Soilfoodin myyntipäällikkönä teet ja kehität tuotemyyntiä teollisille asiakkaille ja vastaat omista asiakkuuksistasi.

Ensimmäiset Newera-tuotteet ovat kierrätyskalkkeja. Jatkuvan, aktiivisen myyntityön kautta tuet tuotekehitystämme ja lisäät ymmärrystä asiakkaiden tarpeista niin olemassa olevien tuotteiden jatkokehitykseen kuin uusiin Newera-tuotteisiin.  

Tehtävässä painottuvat:

Työssä menestyminen vaatii 2–5 vuoden kokemusta b-to-b-myynnistä, rohkeutta ja innostusta mennä kohti uutta sekä yes we can -asennetta. Erityisen hyvät valmiudet menestymiseen antaa aiempi kokemus esimerkiksi kemikaalien, prosessilaitteiden tai raaka-aineiden myynnistä teollisuuteen. Kiertotalouden ja teollisten valmistusprosessien tuntemus on eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Me tarjoamme sinulle paikan tiimissä, jossa sivuvirtojen kierrätysosaaminen on pohjoismaiden huippua!

Myyntipäällikön työ vaatii valmiutta matkustaa Suomessa ja säännöllistä läsnäoloa toimistolla Tampereella, jossa työskentelee myös tuotekehitystä tekevä yksikkö. Vastapainoksi voit halutessasi tehdä osan työstäsi etänä. Myyntipäällikkö raportoi myyntijohtajalle.

Hae nyt!

Lähetäthän hakemuksen 14.1.2024 mennessä osoitteeseen https://careers.choicehr.fi/jobs/3458728-myyntipaallikko-tuotemyyntiin.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Choice HR Oy:n kanssa.

Hae heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Haluatko kysyä lisätietoja? Ota yhteyttä matalalla kynnyksellä.

Sampo Järnefelt
kaupallinen johtaja
Soilfood Oy
p. 040 148 3545
sampo.jarnefelt@soilfood.fi

Soittoajat Sampolle: Keskiviikko 27.12. klo 12.30–15, torstai 28.12. klo 14–16, perjantaina 29.12. klo 10–12, muina aikoina:

Mikko Keskinen
Chief Customer Officer
Choice Oy
p. 040 595 4510
mikko.keskinen@choicehr.fi

Jaa

Lue myös