fbpx
Siirry pääsisältöön

Soilfoodin tavoitteena on korvata neitseellisiä raaka-aineita kierrätetyillä paljon ja nopeasti. Jalostamme teollisuuden sivuvirroista laadukkaita tuotteita niin maanviljelijöille kuin teollisuudelle. Näin luomme maailmaa, jossa luonnonvaroja käytetään viisaasti. Soilfood on kasvuyritys, joka on läpi historiansa kasvanut kannattavasti.

Kiertotalouteen pitää saada lisää kierroksia. Se tarkoittaa, että yhä uusia teollisuuden sivuvirtoja on saatava hyötykäyttöön. Meillä on kunnianhimoinen kasvustrategia, ja haemme nyt vastaavaa myyntipäällikköä raaka-ainehankintatiimimme, osaksi uutta myyntiorganisaatiotamme.

Me etsimme henkilöä, joka syttyy asiakastyöstä ja ratkaisumyynnistä!

Mitä työ pitää sisällään?

Soilfoodin myyntipäällikkö vastaa yhtiön raaka-ainehankinnasta ja hän johtaa teollisten hyötykäyttöpalveluiden myyntiä asiakasyrityksille. Tehtävässä painottuvat:

Työssä menestyminen vaatii vahvaa b-to-b-ratkaisumyyntiosaamista, isojen kokonaisuuksien hahmottamista sekä yes we can -asennetta.

Työssä menestymiseen hyvät valmiudet antaa aiempi kokemus esimerkiksi kemikaalien, prosessilaitteiden tai palveluiden myynnistä teollisuuteen. Myös kiertotalouden tuntemus on eduksi. Toivomme, että hakijalla on soveltuva korkeakoulututkinto. Esimieskokemuksesta on etua.

Mitä tarjoamme sinulle?

Myyntipäällikön työ vaatii valmiutta matkustaa Suomessa ja säännöllisiä käyntejä toimistolla Tampereella. Vastapainoksi voit halutessasi tehdä merkittävän osan työstäsi etänä. Myyntipäällikkö raportoi myyntijohtajalle.

Lähetäthän hakemuksen 7.12.2022 mennessä osoitteeseen https://recruitcrm.io/apply/16680843717040004741dDG
Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Taito Research Oy:n kanssa.

Hae heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätiedot:

Eljas Jokinen
toimitusjohtaja
Soilfood Oy
p. 040 703 1442
eljas.jokinen@soilfood.fi

Mikko Keskinen
Chief Customer Officer, Partner
Taito Research Oy
p. 040 610 7896
mikko.keskinen@taitoresearch.com

Jaa

Lue myös