fbpx
Siirry pääsisältöön

Kiertotalouteen pitää saada lisää kierroksia. Meillä Soilfoodilla on kunnianhimoinen kasvustrategia, ja haemme nyt hankintapäällikköä vahvistamaan organisaatiotamme.

Soilfoodin tavoitteena on korvata neitseellisiä raaka-aineita kierrätetyillä paljon ja nopeasti. Jalostamme teollisuuden sivuvirroista laadukkaita tuotteita niin maanviljelijöille kuin teollisuudelle. Näin luomme maailmaa, jossa luonnonvaroja käytetään viisaasti.

Soilfoodilaisia yhdistää halu olla mukana tekemässä muutosta parempaan. Uuden luomisessa korostuu rohkeus mennä edellä ja halu oppia uutta. Etsimme hankintapäälliköksi henkilöä, joka sopii joukkoomme ja jakaa arvomme.

Oletko sinä vahva neuvottelija ja sopimustekniikan osaaja, joka syttyy järjestelmällisyydestä ja kokonaisuuksien hallinnasta?

Mitä työ pitää sisällään?


Soilfoodin hankintapäällikkö vastaa yrityksen hankintatoimesta ja tukee Soilfood-konsernin hankintaa Ruotsissa. Hankintapäällikkönä pääset keskittämään hankintatoimea eri yksiköiltä yhteen kokonaisuuteen, kehittämään koko organisaation hankintakäytäntöjä ja kouluttamaan eri yksiköitä hankintaan liittyvissä asioissa.

Tehtävässä painottuvat:

Toivomme sinulta:

Työssä menestymiseen hyvät valmiudet antavat aiempi kokemus ja käytännön ymmärrys esimerkiksi logistiikan tai tuotantotalouden hankintojen parista. Käytännön tuntemuksen lisäksi etua on kokemuksesta isojen hankintakokonaisuuksien hallinnasta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Hankintapäällikön työ vaatii valmiutta matkustaa Suomessa ja säännöllisiä käyntejä toimistolla Tampereella. Vastapainoksi voit halutessasi tehdä merkittävän osan työstäsi etänä.

Haluamme kuulla sinusta!

Lähetä CV ja hakemus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.6. mennessä. Hae heti, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan kuluessa. Lähetä hakemuksesi täällä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Taito Researchin kanssa.

Lisätiedot:

Veli-Pekka Salonen
Johtaja, operaatiot-yksikkö
Soilfood
040 744 6529
veli-pekka.salonen@soilfood.fi
8.6. klo 13–15 ja 13.6. klo 13–15.

Mikko Keskinen
Taito Research
040 610 7896
mikko.keskinen@taitoresearch.com

Jaa

Lue myös