Siirry pääsisältöön

Me lähdemme kumppanina siitä, että yhteistyömme tuottaa asiakkaillemme teollisuudessa joko säästöjä tai lisäansioita.

Kemianteollisuudessa, kaivosteollisuudessa ja metalliteollisuudessa syntyy päivittäin sivuvirtoja, jotka voidaan hyödyntää maataloudessa lannoitteina ja maanparannuskuituina. Ymmärrämme teollisten asiakkaidemme prosesseja teknisellä yksikkötasolla. Tämä mahdollistaa sivutuotteiden hyötykäyttömahdollisuuksien tunnistamisen sekä lisäarvon tuottamisen.

Soilfood ottaa vastuun sivuvirran hyödyntämisestä aina syntypaikalta alkaen ja lupaa teollisille asiakkailleen menekkitakuun. Vastaamme laadunvalvonnasta ja voimme tuottaa koko varastointi- ja toimitusketjun palveluna. Jalostamme maatalouskäyttöön mm. kiinteitä ja nestemäisiä lietteitä sekä ammoniumsulfaattia.


Kehittävä, teolliset prosessit tunteva kumppani

Olemme teollisuudelle kehittävä kumppani. Ymmärrämme sivuvirtojen jalostamiseen liittyviä yksikköprosesseja. Tunnemme lisäksi teollisten prosessien raaka-aineiden ominaisuuksia ja niiden vaikutuksia sivutuotteiden laatuun ja hyötykäyttömahdollisuuksiin. ​Tähän tekniseen osaamiseen yhteistämme maatalouden tietotaidon.

Ravinne-, kalkki- ja hivenainepitoisten sivuvirtojen hyötykäyttö maataloudessa:


Teollisuuden kehityshankkeet

Teemme aktiivisesti tutkimus- ja kehitystoimintaa. Tavoitteemme on ohjata yhä uusia sivuvirtoja kannattavasti hyötykäyttöön.

Asiakastyytyväisyyskyselyn mukaan Soilfoodin kokonaisarvosana toiminnalle asteikolla 1-5 oli 4,2

Asiakastyytyväisyys huippuluokkaa!

Teollisten asiakkaidemme suosittelutodennäköisyyttä kuvaava NPS on 62 (2019). Vuosittain tehtävässä asiakastyytyväisyystutkimuksessa asiakkaat olivat tyytyväisiä Soilfoodin uusiin innovatiivisiin sovelluksiin ja ratkaisuihin. Tutkimuksen toteuttaa Innolink.


Ota yhteyttä

Me lähdemme siitä, että palvelumme pitää tuottaa asiakkaalle säästöjä tai mitattavaa lisäarvoa. Muuten yhteistyö ei kannata.

Olli Lehtovaara

Johtaja, teolliset palvelut

0400 628 571 

olli.lehtovaara@soilfood.fi

Eljas Jokinen, Soifoodin toimitusjohtaja

Eljas Jokinen

Toimitusjohtaja

040 703 1442

eljas.jokinen@soilfood.fi


forms