fbpx
Siirry pääsisältöön

Soilfood etsi alkuvuodesta maan parhaimpia maatalousmyyjiä. Kesäkuun alussa Johanna Näreranta ja Antti Ruissalo astuivat maatalousmyynnin remmiin. Samaan aikaan Samuli Seppänen nimitettiin maanparannuskuitujen tuoteryhmäpäälliköksi.

Aluemyyntipäällikkö Johanna Näreranta

Johanna Näreranta aloitti Keski-Suomen aluemyyntipäällikkönä. Hänelle taustallaan agrologin ja seminologin koulutus sekä monipuolinen alan työkokemus. Viimeiset kuusi vuotta hän toimi yrittäjänä emolehmätilalla.
– Odotan innolla työtä ja keskusteluja asiakkaiden kanssa. Työ kiertotaloustuotteiden parissa houkutteli mukaan Soilfoodille, hän kertoo.

p. 040 7095 320
johanna.nareranta@soilfood.fi

Aluemyyntipäällikkö Antti Ruissalo

Antti Ruissalo vastaa jatkossa aluemyyntipäällikkönä Pirkanmaasta. Kotitilansa töiden ohella Antti on työskennellyt 15 vuotta myyntityössä, joten asiakaspalvelu on tuttua.
– Jatkoin kymmenisen vuotta sitten kotitilaa ja nyt on menossa siirtymävaihe luomuun. Viimeisinä vuosina maanparannus ja maaperän kasvukunto ovat kiinnostaneet yhä enemmän, joten tämä työ on luonteva jatke omalle kiinnostukselle. Maatalous on murroksessa. On hienoa päästä mukaan työhön, jossa löydetään järkeviä ja kannattavia ratkaisuja.

p. 040 7095 318
antti.ruissalo@soilfood.fi

Aluemyyntipäällikkö Samuli Seppänen

Samuli Seppänen vastaa jatkossa tuotepäällikkönä maanparannuskuitujen tuoteryhmästä. Edelleenkin Samuli palvelee asiakkaita tutulla alueella Etelä-Karjalassa ja Etelä-Savossa.

p. 040 770 0651
samuli.seppanen@soilfood.fi

Jaa

Lue myös