fbpx
Siirry pääsisältöön

Mattias Gustafsson on nimitetty Soilfood Swedenin toimitusjohtajaksi. Hän luotsaa yritystä kasvupolulla 22.5. alkaen. 

Mattias Gustafssonilla on taustallaan kokemusta liiketoiminnan luomisesta, kehittämisestä ja kasvattamisesta. Hän siirtyy nyt Soilfoodille Lantmänneniltä, jossa hän viime vuosina onnistuneesti loi kokonaan uuden liiketoiminta-alueen.  

– Mattiaksella on taustallaan vahvaa kokemusta liiketoiminnan kasvattamisesta ja skaalaamisesta. Tämä on juuri sitä, mitä Ruotsissa tarvitsemme. Soilfood Sweden on valmis ottamaan seuraavan askeleen Mattiaksen johdolla, sanoo konsernin toimitusjohtaja Eljas Jokinen

– Lisäksi Mattiaksen arvot ja tavoitteet sopivat hyvin yrityskulttuuriimme, hän lisää. 

Kiertotalous kohtaa yrittäjähenkisyyden 

Gustafsson kertoo, että Soilfoodilla houkutteli ainutlaatuinen konsepti. 

– Soilfood keskittyy kiertotalousratkaisuihin, ja yrityksessä on fantastinen yrittäjähenki. Tämä yhdistelmä toimi vetovoimatekijänä. Odotan innolla, että pääsen jälleen kerran rakentamaan jotain uutta, hän kertoo.  

Gustafsson kertoo, että hänelle on lisäksi tärkeää päästä tekemään merkityksellistä työtä, jossa luodaan kestävämpää maataloutta ja parannetaan teollisuuden materiaalitehokkuutta. Hän näkee tässä valtavan potentiaalin. 

– Soilfoodin konsepti itsessään on nerokas. Ketteränä ja Ruotsin markkinaa ymmärtävänä toimijana menestymme myös täällä.  Korvaamalla neitseellisiä raaka-aineita kierrätetyillä paljon ja nopeasti, voimme saada aikaan todellisen muutoksen. Tiedän, että potentiaalia on valtavasti, nyt meidän tehtävämme on tehdä siitä totta, Gustafsson sanoo. 

Gustafsson raportoi toimitusjohtaja Eljas Jokiselle. 

Lisätietoja:

Eljas Jokinen

Toimitusjohtaja

040 703 1442
eljas.jokinen@soilfood.fi

Mattias Gustafsson

CEO, Soilfood Sweden Ab

+46 706 874 111
mattias.gustafsson@soilfood.se

Jaa

Lue myös