fbpx
Siirry pääsisältöön

Ari Petäjistö aloitti huhtikuussa myyntipäällikkönä Soilfood Newera-uusiomateriaalien myyntitiimissä. – Teollisuus katsoo tarkasti raaka-aineiden hintoja, mutta nykyisin aiempaa enemmän myös valintojen ympäristövaikutuksia. Meidän ratkaisuissamme ne kulkevat käsi kädessä, Petäjistö sanoo.

Soilfood lanseerasi vuonna 2023 Newera-uusiomateriaalit teollisuudelle. Petäjistön mukana teollisuuden myyntitiimiin tuli pitkän linjan kokemusta niin kiertotaloudesta kuin b2b-myynnistä.

– Sivuvirroista jalostetut uusiomateriaalit ja ratkaisut säästävät neitseellisiä materiaaleja ja tehostavat prosesseja. Kiertotalous on valtavirtaa, enää ei voi puhua pienen porukan puuhastelusta. Näitä ratkaisuja pitää saada käyttöön nopeasti ja laajalti, mutta tietenkin myös turvallisuus huomioiden, Petäjistö sanoo. 

“Teemme kaikkemme ollaksemme asiakkaan luottamuksen arvoisia“ 

Petäjistön pitkää ja monipuolista kokemusta b2b-myynnin parissa yhdistää ratkaisukeskeisyys. Kiertotaloustuotteiden ja sivuvirtojen parissa aiemminkin työskennellyt Petäjistö tuntee niin isojen teollisten yritysten kuin julkisen sektorin haasteet.

– Lähtökohta on, että haetaan toimivimpia vastausta asiakkaan ongelmaan. Ja tämä tehdään yhdessä asiakkaan kanssa, Petäjistö linjaa.

Muutaman viikon Soilfoodilla työskennelleenä Petäjistö tietää, miten hoitaa asiakassuhteita ja voikin luvata asiakkaille täyden sitoutuneisuuden.

– Kun asiakas valitsee Soilfoodin ja osoittaa näin luottamuksensa meihin, hän voi olla varma, että teemme kaikkemme ollaksemme luottamuksen arvoisia. Asiakkaan asiasta tulee meidän asiamme, tiivistää Petäjistö. 

Kysyttävää Newera-uusiomateriaaleista? Ota yhteyttä Ariin!

Ari Petäjistö

Myyntipäällikkö, tuotteet teollisuuteen

044 981 2323
ari.petajisto@soilfood.fi

Jaa

Lue myös