Siirry pääsisältöön

Visio

Uudistava ruoantuotanto parantaa ympäristöä ja ilmastoa sekä kasvattaa peltojen hiilivarastoja. Yhteistyömme viljelijöiden ja teollisten kumppanien kanssa lisää maan kasvukuntoa ja luonnon monimuotoisuutta.


Missio

Soilfoodin missio on luoda teollisuudelle ja maanviljelijöille tuotteita sekä palveluita, joilla luodaan uudistavaa ruoantuotantoa. Me haluamme korvata nykyisin käytettäviä neitseellisiä tuotantopanoksia kierrätetyillä paljon ja nopeasti. Kun kestävin ratkaisu on myös kannattavin, valinta on helppo ja kaikki voittavat.


Arvot ohjaavat arkea

Rohkeus
Rohkeus on osa tarinaamme. Soilfood on ponnistanut lyhyessä ajassa pienestä yrityksestä orgaanisten lannoitteiden ja maanparannuksen edelläkävijäksi ja markkinajohtajaksi. Meillä on rohkeutta kasvaa ja tarttua haasteisiin, kehittää ja luoda uusia tuotteita sekä uusia toimintamalleja – me uskallamme uida vastavirtaan. 
Ekologisuus
Materiaalien hyötykäytön ratkaisut ovat ekologisesti kestäviä. Toimintamme luo teolliselle toimijalle ekonomista sekä ekologista lisäarvoa, jonka lisäksi parannamme peltomaan kasvukuntoa ja ympäristöä. Toimintamme säästää uusiutumattomia luonnonvarojamme. Parempi pelto tuottaa paremmat sadot, pienentää ravinnehuuhtoumaa vesistöihin, sitoo hiiltä maaperään ja lisää luonnon monimuotoisuutta. Seuraamme ekologista vaikuttavuuttamme ja raportoimme mm. säästämämme hiilidioksidipäästöt. 
Empatia
Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme niin teollisuudessa, kuin maataloudessa. Tarjoamme asiakkaillemme aina kokonaispalvelun, joka mahdollistaa asiakkaalle helppouden, opastuksen ja neuvonnan. Soilfoodin ratkaisut ovat aina asiakkaamme tarpeisiin räätälöityjä ja niiden tärkein tehtävä on tuottaa taloudellista lisäarvoa kestävästi. Jos joku asia mietityttää, soita ja kysy – me olemme helposti lähestyttäviä ja tavoitettavissa. 
Rehellisyys
Olemme luotettava kumppani ja kerromme toimintatavoistamme avoimesti. Myös yrityksemme sisällä henkilöstömme on tietoinen yrityksen nykytilasta, strategiasta ja taloudellisesta tilasta. Meillä on myös yhdessä sovitut pelisäännöt ja toimintatavat. 

Tuotteidemme laatustandardit ovat yleisiä laatuvaatimuksia ja -kriteereitä korkeammalla tasolla. Emme tyydy keskinkertaiseen laatuun. Tutkimme ja tuotamme tietoa tuotteistamme ja olemme varmoja tuotteistamme. Seuraamme ja raportoimme laatua säännöllisesti. Sen mitä lupaamme, myös teemme.  
Aikaansaaminen
Soilfoodin työ on aina laadukasta – seuraamme laatua laatujärjestelmämme avulla. Työmme on tehokasta ja tuottavaa, mutta myös ideoivaa ja uutta luovaa. Arvostamme omatoimisuutta, mutta tehokkuutemme avain on intensiivisessä tiimityöskentelyssä. Tehokkaat ratkaisut ovat myös asiakkaamme etu ja lisäarvon tuottamisen ydin. Käärimme hihat ja tartumme toimeen, oli edessä oleva haaste sitten millainen tahansa.