Soilfoodin teollisten palveluiden kansikuva

Palvelut teollisuudelle

Soilfood tarjoaa teollisuudelle kokonaispalveluita, jotka takaavat sivuvirtojen sisältämien ravinteiden hyödyntämisen kestävästi.

Ravinteiden sijoitussuunnitelma

Soilfood tutkii ravinnevirran hyödyntämismahdollisuudet alueellisesti kehittämällään ravinteiden sijoittelusuunnitelmalla. Suunnitelmassa kartoitetaan ravinnevirran markkinat, taloudelliset mahdollisuudet, välivarastointi- ja logistiikka sekä kartoitetaan loppukäyttäjät. Soilfood hyödyntää suunnittelussa viimeisintä paikkatietoa ja pystyy suunnitelman valmistumisen jälkeen tarjoamaan kilpailukykyiseen hintaan kokonaispalvelun.

374_691_hameenlinna_bionolix_1650_1050

Kokonaispalvelu

Resurssitehokasta, täsmällistä, vastuullista.
Kokonaispalvelussa otamme kokonaisvastuun sivuvirran hyödyntämisestä sen syntypaikalta eteenpäin siten, että laitos saa keskittyä ydinliikentoimintaansa ja saavuttaa lisäarvoa sivuvirran ekologisesta ja taloudellisesta sekä kiertotalouden mukaisesta hyödyntämisestä. Vastaamme jäännöksen hyödyntämisestä lannoitevalmistelain mukaisesti koko vuosituotannon osalta. Vastuullemme kuuluvat niin välivarastointi, logistiikka, tuotteiden analysointi, viranomaisvelvoitteet kuin määrien tarkka seuranta. Lisäksi vastuullisuusraportointimme tuottaa lukuja muun muassa kierrätettyjen ravinteiden määristä sekä säästetyistä hiilidioksidipäästöistä, jotka ovat hyödynnettävissä myös yhteistyökumppaneidemme raportoinnissa.