Soilfoodin teollisten palveluiden kansikuva

Teolliset palvelut

Soilfood jalostaa teollisuuden sivuvirroista korkealaatuisia maanparannus- ja lannoitetuotteita korkealla teollisella ja agronomisella osaamisella. Tunnemme asiakkaidemme vaatimukset niin teollisuudessa kuin maataloudessakin. 

Soilfoodilla on maassamme ainutlaatuisen vahva osaaminen ja kokemus bioenergia- ja metsäteollisuuden sivuvirtojen hyödyntämisestä maa- ja puutarhatalouden sekä viherrakentamisen kierrätyslannoitteina ja maanparannusaineina. Yhteistyö kanssamme takaa pitkäjänteisen sekä ekologisesti ja taloudellisesti kestävän vaihtoehdon sivuvirtojen hyödyntämiseen. Ota meihin yhteyttä.

” Ilman teitä ei ole meitä. Ilman sivuvirtoja ei voi olla sivuvirtoja hyödyntävää toimintaa. Soilfoodin Teollisten palveluiden ratkaisut ovat aina asiakkaan prosessin ja tarpeiden mukaan räätälöityjä. Palvelumme tärkein tehtävä on tuottaa taloudellista ja toiminnallista lisäarvoa kestävästi meidän asiakkaillemme – ja tämän eteen teemme kaikkemme. ”

Eljas Jokinen

” Emme ratkaise vain osasta ongelmasta, vaan tarjoamme aina kokonaispalvelun, joka mahdollistaa asiakkaalle helppouden, opastuksen ja neuvonnan. ”

Olli Lehtovaara